Hadi Türkiyedeki Opskyblock Sunucularını Tartışalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle düşün. Eski Türkçe ve Yeni Türkçe her geçen yıllarda kelimeler değişime uğradı. İşte yeni nesilde bu sunucu tarzlarını değiştirdi.​

sen aç tuttururuz biz herkes hypixelin sistemlerini kopyalayıp premiumsuz / türklerde oynasın deyip sunucu açıyor
Peki oynanıyor mu :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tutmayan sunucu yoktur. Tutturulamayan sunucu vardır.
Örneğin: X sunucu sistemleri alıntı paketi ücretsiz paket utf 8 hataları mevcut ama sunucu online si 40 50
Y sunucusu ise sistemleri felan özgün paket için uğraşmış ama sunucu onlinesi 10 15
He birde :D sunu demeden olmaz. Sunucunuzda hiçbir sw de olmayan bir sistem ekleyin o sunucuda oynamazlar.

Peki oynanıyor mu :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tutmayan sunucu yoktur. Tutturulamayan sunucu vardır.
Örneğin: X sunucu sistemleri alıntı paketi ücretsiz paket utf 8 hataları mevcut ama sunucu online si 40 50
Y sunucusu ise sistemleri felan özgün paket için uğraşmış ama sunucu onlinesi 10 15
He birde :D sunu demeden olmaz. Sunucunuzda hiçbir sw de olmayan bir sistem ekleyin o sunucuda oynamazlar.

Gerçekten çok haklısınız. Bu devirde hala Türkçe karakter destekli düzgün sunucu açamayan insanlar var.

OP-SkyBlock sunucularının bazıları sadece para için uğraşıyor. Hiç güncelleme getirmeyen hiç sunucuda hatalar ile ilgilenmeyen kişiler bunlar. Bunlara biz Likko diyelim. Diğer sunucular ise gerçekten insanları eğlendirmek ve sunucuya gerçekten emek verenlere denir. Bunlarada biz Millo diyelim. Şimdi konu sahibi sana bir soru soracağım. Hangi ismin özellikleri daha iyi?

Aslında tutmuyor sunucu. Sunucularda 5 hesap açma sınırı olduğunu düşürsek. 40 Aktif olduğunda sadece 12 kişi filan oluyor. Bu tür sunucularda sohbet zaten ölüdür buradan belli olur. Hadi eyvallah...

Bakıyorum da buraya mesaj atanların %90 ı OPSKYBLOCK sevmiyor. Eğer böyleyse neden sevmediğinizi yapıp da sw açıyonuz ??

Siz (biz) OPSKYBLOCK sunucu açmazsak eğer kitlede emeğe döner.

Benim düşüncem şöyle;
1 - OpSkyBlock Seven Kesim,
a - Ultra Severler
b - Op'un Emeğini severler
2 - Emek Skyblock Seven Kesim,
c - Zor Severler (Yeterki zor olsun mantığındakiler)
b - Kolay Severler (Yeterki 1-2 sp versinler başta)

Şimdi bu kesimi ayıran birçok şey var. Başkalarının düşüncelerine "Nasıl Op Seviyorlar" diyemeyiz. Acilen şu Türkiye'deki Dandik "Op-Skyblock" terimini bilmeyen sunucularının kapanması, yerini gerçekten "Op- SkyBlock" diyebilenlere bırakmalıdır. Yani düz markete sp ekleyeyim, bir jackpot, birde kasa eklesek yeter mantığından vazgeçip gerçeklere destek olmalıyız. Yani Türkiye halkı çok garipki hep aynı mantık oynuyor Düz jackpotu olan kasası olan marketesp ekleyen sunucular tutuyor. Saçma sunucular tutuyor. Emek verilen sunucu tutmuyor. Yani ben kendimden biliyorum çok iyi bir sunucum yoktu kabul ama emek vardı. Sunucuma kabak geliştirme sistemi bile ekledim. Prestij gibi düşünebiliriz. Sırf 5T vererek kabağın daha fazla paraya satılmasını sağlıyorduk. Böyle sistemler eklememe rağmen sunucum tutmadı. Düz sunucu tuttu. Bende sunucu açmaya inanmayı bıraktım bu zamana kadar 1 sunucum 20 kişi aldı. O da 2 günlük kitleydi zaten. Kabak geliştirme sksıda hala duruyor. Hep duracak silmeyeceğim. Bu günleri hatırlayacağım.

Bence sunucuda eşyalar çok abartılmadığı zaman ve özellikler özgün olunca güzel olabiliyor.​

Bence sunucuda eşyalar çok abartılmadığı zaman ve özellikler özgün olunca güzel olabiliyor.​

Şuana kadar açtığım sunucularda şu 3 şeyin şart olduğunu gördüm.

Ya ULTRA yapıcaksın adamın eline herşey geçicek.
Ya HARD yapıcaksın zorlanıp eğlencesini alıcak.
Yada REKLAM basıcaskın ne olursa olsun oynayacak.

Eski dönemlerde survival faction gibi sunucular revaçtaydı şimdi de bunlar revaçta ve birden bire bir çok opskyblock türedi, insanlar op skyblocktan ne zevk alıyor hiç anlamıyorum. Ada level kasınca eline ne geçiyor? :d

Eski dönemlerde survival faction gibi sunucular revaçtaydı şimdi de bunlar revaçta ve birden bire bir çok opskyblock türedi, insanlar op skyblocktan ne zevk alıyor hiç anlamıyorum. Ada level kasınca eline ne geçiyor? :d
dur sana söyleyim 0,0,0,0,0,0,0,0 tl geçiyor güle güle harcarız

Tamamen zaman kaybı. op sunucular.

Çok gereksiz sunucular, iğne atsan düşmeyecek kadar var. Bence RPG ve MMORPG sunucular daha güzel, yani 1.12 ve üstü sunucular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl