Hadi Türkiyedeki Opskyblock Sunucularını Tartışalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Herkese Selamun Aleykum arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi türkiyedeki opskyblock sunucularını ve neden opskyblock olduklarını neden açıldığını tartışalım.
Her mc sw açanların %90 nı neden opskyblock açıyorlar tutmadığı halde(tutanları kast etmiyorum)
Fon muzik.

Valla bro bende anlamış değilim nasıl zevk alabılıyorlar bazıları sistem eklıyor yapacak şeyler eklıyor hadı neyse diğerlerinde nasıl zevk alıyorlar kafam almıyor valla benımde op skyblock serverım vardı +40 online alıyordum sırf sevmıyorum dıye kapattım .d genelde herkes gerçi kitle çekmek için açıyor da tam olarak çözemedim yani.

Valla bro bende anlamış değilim nasıl zevk alabılıyorlar bazıları sistem eklıyor yapacak şeyler eklıyor hadı neyse diğerlerinde nasıl zevk alıyorlar kafam almıyor valla benımde op skyblock serverım vardı +40 online alıyordum sırf sevmıyorum dıye kapattım .d genelde herkes gerçi kitle çekmek için açıyor da tam olarak çözemedim yani.
Op skyblock yeri minigames sunucusu açılmalı türkiye türklere ait hiç bir tane dogru düzğün minigamesi sw olan yok bütün sunucuları saymıyorum bile

Op skyblock yeri minigames sunucusu açılmalı türkiye türklere ait hiç bir tane dogru düzğün minigamesi sw olan yok bütün sunucuları saymıyorum bile
bro benım aklımda var da tutmamasından korkuyorum yoksa herşey hazır bıle hatta nerdeyse .d

bro benım aklımda var da tutmamasından korkuyorum yoksa herşey hazır bıle hatta nerdeyse .d
sen aç tuttururuz biz herkes hypixelin sistemlerini kopyalayıp premiumsuz / türklerde oynasın deyip sunucu açıyor

Arkadaşlar OP-SkyBlock türünü bende sevmiyorum. Minecraft Çevresin de OP-SkyBlock sunucularının olmasını sürekli olumsuz yönden bakıyorsunuz bir de diğer türlü düşünmeyi deneyin. Ben de OP-SkyBlock Türünü sevmediğim halde bulan kişi ile gurur duyuyorum. Peki neden gurur duyuyorum içinde bulunduğumuz 10 Sene içinde farklı oyun tarzlarının gelişmesi Minecraft Aleminin oyun oynamaktan çıkıp Minecraft'ın gerçek amacının akıllara kazınmasına neden olmuştur. Düşünsenize Klasik sunucular yerine farklı sunucu türleri de geliyor. Şuna da inanıyorum ki yeni oyun türleri de Minecraft aleminde çıkacaktır ve bu oyun türlerini de Türkler çıkartacaktır. Tabi eski oyun türlerini de unutmamak lazım o emek sunucularını, sabaha kadar kırıktaş kazdıklarımızı, balkabağı tarlalarını, karkuz tarlalarını, son olarak sözleri mi şöyle toparlamak istiyorum. Düşünmeyen insan kitlesi ilerleyemez büyük üstadımızın da dediği gibi ''Geçmişe bakıp bugünü yaşayacağına, bugüne bakıp yarına hazırlık yap.''

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
farklı bir oyun tarzı geldiği yok insanların sadece emek vermesi gereken tek şeyin ada leveli / prizmarin vb sp olduğu bir skyblock

farklı bir oyun tarzı geldiği yok insanların sadece emek vermesi gereken tek şeyin ada leveli / prizmarin vb sp olduğu bir skyblock
Bu da bir gelişmedir

Dediklerinin bir kısmı doğru ama bazı şeyleri de ben ekleyim adı üstünde op skyblock emek 0 yok demek şimdi sunucu açanların %99 hazır paket kullanıyor ve çogunlukla para kazanmak için açıyorlar ve birde bakıyorsun ki o açan sunucuların %70 maddi durumsuzluktan dolayı kapatıyor yada hiç tutmadığı için tutmamasının başlıca sebeblerinden bir kaçı da egolu yaş kitlesi min 17 18 yaş kitlesi küfürlü konuşan aile terbiyesi almayan her şeye atarlı konuşan veya kendini kral zanedenlerin %81 bu yüzden mc sw açıp kapatıyor aşimdikiler gidiyor başka sw paketinin mapı calıyor sunucuya yüklüyor bir bakıyorsun bot yemiş bir bakıyorsun hiç tutmamış kapatmış işte bu yüzden opskyblock tutmamasını sebeblerinden biriside bu sunucu cok talep az yenilik 0

Dediklerinin bir kısmı doğru ama bazı şeyleri de ben ekleyim adı üstünde op skyblock emek 0 yok demek şimdi sunucu açanların %99 hazır paket kullanıyor ve çogunlukla para kazanmak için açıyorlar ve birde bakıyorsun ki o açan sunucuların %70 maddi durumsuzluktan dolayı kapatıyor yada hiç tutmadığı için tutmamasının başlıca sebeblerinden bir kaçı da egolu yaş kitlesi min 17 18 yaş kitlesi küfürlü konuşan aile terbiyesi almayan her şeye atarlı konuşan veya kendini kral zanedenlerin %81 bu yüzden mc sw açıp kapatıyor aşimdikiler gidiyor başka sw paketinin mapı calıyor sunucuya yüklüyor bir bakıyorsun bot yemiş bir bakıyorsun hiç tutmamış kapatmış işte bu yüzden opskyblock tutmamasını sebeblerinden biriside bu sunucu cok talep az yenilik 0
Arkadaşlar dediklerinde haklı çalıntı paket kullanarak pek fazla içerik sunamiyolar hep aynı sunucular yeni sistemler gelmeli bence.

şuan aklımda detaylı bır çalışma gerektıren mmorpg tarzında bosslu falan kaliteli bir sunucu var ama dedıgım gıbı yapımında yardım edıcek guvenılır bırılerı yok.mınıgames tarzında da aynı şekıl ama mmorpg farklı yaş kıtlelerınden de ınsanların çekebılıcegını düşünüyorum.

şuan aklımda detaylı bır çalışma gerektıren mmorpg tarzında bosslu falan kaliteli bir sunucu var ama dedıgım gıbı yapımında yardım edıcek guvenılır bırılerı yok.mınıgames tarzında da aynı şekıl ama mmorpg farklı yaş kıtlelerınden de ınsanların çekebılıcegını düşünüyorum.
Aynı şekilde benim de yardım edicek birileri yok şuan zaten kaliteli ve güvenilir kişi kendini belli eder şuan tek başıma yapıyorum

boss istiyorsan elimde var 3 tane?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl