Hadi Tartışalım: "VIP" grupları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhabalar, aklıma bir soru takıldı.
Bunu hep birlikte tartışalım mı?

Biliyorsunuz ki neredeyse tüm sunuculara (hatta en büyük sunucularda bile) bir "VIP" grubu var.
VIP ne demek, önce ona bir değinelim.
Very Important Person (Çok önemli kişi)

Yani bir kişi herhangi bir fiyat aralığına 10-200 tl arasına bir etiket alıyor sadece ve neden para ile çok önemli bir insan oluyor?
Özel üyelik alan birisi ile normal oyuncu aynı sunucuda aynı oyunu oynuyor. Sadece para vererek "çok önemli kişi" etiketi alıyor.
Sizce bu mantıklı mı? Ben buna kendim yaptığım paketlerde "Özel Üyelik" adını koyuyorum. En azından VIP'den daha mantıklı geliyor.

Merhabalar, aklıma bir soru takıldı.
Bunu hep birlikte tartışalım mı?

Biliyorsunuz ki neredeyse tüm sunuculara (hatta en büyük sunucularda bile) bir "VIP" grubu var.
VIP ne demek, önce ona bir değinelim.
Very Important Person (Çok önemli kişi)

Yani bir kişi herhangi bir fiyat aralığına 10-200 tl arasına bir etiket alıyor sadece ve neden para ile çok önemli bir insan oluyor?
Özel üyelik alan birisi ile normal oyuncu aynı sunucuda aynı oyunu oynuyor. Sadece para vererek "çok önemli kişi" etiketi alıyor.
Sizce bu mantıklı mı? Ben buna kendim yaptığım paketlerde "Özel Üyelik" adını koyuyorum. En azından VIP'den daha mantıklı geliyor.

Bence pek çok insan "Vip" Kısaltmasının ne anlama geldiğini bilmediği için bu kadar çok kullanılıyor.

Ben şahsen VIP daha güzel göründüğü için kullanıyorum.​

Bana kalırsa, "VIP" kısaltması dışında başka bir ibare kullanılsaydı daha garip gelirdi. Zaten çoğu oyunda da ücretli satılan şeylere öyle deniyor ?

Düşünceme göre Özel Üyelik hoş görünüyorda, Minecraft fontunda Ö Ü gibi harfler biraz garip görünüyor ondan VIP daha çok tercih ediliyor.​

hangi işte para vermeden üst düzeye cıkabiliyorsun şimdiki zamanda ? maalesef hiçbirinde :/(

Düşünceme göre Özel Üyelik hoş görünüyorda, Minecraft fontunda Ö Ü gibi harfler biraz garip görünüyor ondan VIP daha çok tercih ediliyor.​
Ne bileyim, daha büyük sunucularda obsidyen rütbesi falan var vip yerine. Biz de Elmas üyelik, altın üyelik gibi şeyler ekleyip süre gelen geleneği değiştirebiliriz ?
Prefix konusunda da "ELMAS <isim>" şeklinde yazılabilir

Aslında bu gerçekten üzerinde düşünmediğim bir konuydu. Açıkçası haklısın da. VIP demek mantık olarak çok da doğru gibi değil. Dediğin gibi Özel üye, anlamına daha çok oturuyor. Fakat uluslararası bir şey kullanmak istediğimizde ne yapacağız? Special Member: SM mi diyeceğiz? VIP daha çok kalıplaşmış bir şey. Yiğit arkadaşımızın da söylediği gibi "Very important person" anlamında değil bir çok şeyde de kullanılıyor kısaltması. Sanırım çok mantık aramayıp, kabullenmek lazım. Belki de yeni bir şey bulup kullanırız neden olmasın ? ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl