Bilal Bera
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
yola koyulduk ve sonunda oraya vardıkKapıdan çıkıp işin yolunu tuttum.
bilalbera2424
yola koyulduk ve sonunda oraya vardıkKapıdan çıkıp işin yolunu tuttum.
ilovemaju
Sonra planı aramızda konuştuktan sonra onların yanına doğru gitmeye başladıkKapıdan çıkıp işin yolunu tuttum.
bilalbera2424
sigma kedi ''beyler planda dediğim gibi hepsini yapacağız yoksa gg oluruz'' derSonra planı aramızda konuştuktan sonra onların yanına doğru gitmeye başladık
ikidokuzbir.
herkes sigma kediyi dinlersigma kedi ''beyler planda dediğim gibi hepsini yapacağız yoksa gg oluruz'' der
ilovemaju
Sonra herkes planı onaylar ve o gizli planı başlatırlarherkes sigma kediyi dinler
tahakral_333
Gizli Plan Başladığı Saniye En Tehlikeli Şey Olur Vede Doctor Doom En Güçlü Formuyla Çoklu Evlenleri yok ederSonra herkes planı onaylar ve o gizli planı başlatırlar
ilovemaju
Herkes bir anda şok geçirir ne yapıcaklarını şaşırırlarGizli Plan Başladığı Saniye En Tehlikeli Şey Olur Vede Doctor Doom En Güçlü Formuyla Çoklu Evlenleri yok eder
bilalbera2424
sonra sigma kedi soğukkanlılıkla ''Arkadaşlar bunlar bize fıs gelir miyav gider eğer ölürsek BERABER ÖLÜRÜZ!'' derHerkes bir anda şok geçirir ne yapıcaklarını şaşırırlar
ilovemaju
Ve sonra hep beraber DOOM'A Saldırırlarsonra sigma kedi soğukkanlılıkla ''Arkadaşlar bunlar bize fıs gelir miyav gider eğer ölürsek BERABER ÖLÜRÜZ!'' der
bilalbera2424
uzun süre dövüşürlerVe sonra hep beraber DOOM'A Saldırırlar
ilovemaju
Ve DOOM'U yok derler herkes şaşırıp kalıruzun süre dövüşürler
bilalbera2424
sigma kedi ''burada işimiz bitti. Şimdi mama yemeye gidelimmi beyler?'' derVe DOOM'U yok derler herkes şaşırıp kalır
ilovemaju
Onlarda olur ama üstüne de süt içeriz derlersigma kedi ''burada işimiz bitti. Şimdi mama yemeye gidelimmi beyler?'' der
bilalbera2424
sigma kedi ''siz ısmarlarsınız ama'' derOnlarda olur ama üstüne de süt içeriz derler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!