ilovemaju
Çünkü bu yer dışarıdan göründüğü gibi değill son birkaç haftada buradan kaybolan insanlar oldu ve geri dönmedilerYaşlı adam cevap vermeden önce etrafı tekrar kontrol etti.
realwex02
Adam bunları söyledikten sonra hızlıca masadan kalkıp uzaklaştı. wex ile maju birbirine baktı. Uzun zaman sonra ilk kez güvenli bir yere gelmişlerdi ama belki de başları yeni bir belaya girmek üzereydi.Çünkü bu yer dışarıdan göründüğü gibi değill son birkaç haftada buradan kaybolan insanlar oldu ve geri dönmediler![]()
ilovemaju
O gece ne wex ne de maju doğru düzgün uyuyabildi yaşlı adamın söyledikleri kafalarına takılmıştı sabah olduğunda kamptaki insanları daha dikkatli izlemeye başladılarAdam bunları söyledikten sonra hızlıca masadan kalkıp uzaklaştı. wex ile maju birbirine baktı. Uzun zaman sonra ilk kez güvenli bir yere gelmişlerdi ama belki de başları yeni bir belaya girmek üzereydi.
realwex02
Kampın liderinin adı Kaan'dı. İnsanlar ona saygı duyuyor gibi görünüyordu ama aynı zamanda ondan çekiniyorlardı.O gece ne wex ne de maju doğru düzgün uyuyabildi yaşlı adamın söyledikleri kafalarına takılmıştı sabah olduğunda kamptaki insanları daha dikkatli izlemeye başladılar
ilovemaju
Emir birkaç çocukla arkadaş olmaya başladı cocuklardan biri son zamanlarda bazı insanların geceleri duvarın dışına çıkarıldığını söylediKampın liderinin adı Kaan'dı. İnsanlar ona saygı duyuyor gibi görünüyordu ama aynı zamanda ondan çekiniyorlardı.
realwex02
Akşam üzeri kampın kapısı açıldı. Dışarıdan küçük bir grup geri döndü. İçlerinden biri yaralıydı ama kimse yardım etmiyordu.Emir birkaç çocukla arkadaş olmaya başladı cocuklardan biri son zamanlarda bazı insanların geceleri duvarın dışına çıkarıldığını söyledi
ilovemaju
Yaralı adam yardım isterken Kaan'ın adamları onu doğrudan dışarı attı kapı adamcağızın yüzüne kapandıAkşam üzeri kampın kapısı açıldı. Dışarıdan küçük bir grup geri döndü. İçlerinden biri yaralıydı ama kimse yardım etmiyordu.
realwex02
Adam çığlık atıyordu. Birkaç dakika sonra uzaktan aylak sesleri geldi. Sonra her şey sustu.Yaralı adam yardım isterken Kaan'ın adamları onu doğrudan dışarı attı kapı adamcağızın yüzüne kapandı
ilovemaju
Emir olanları görünce yüzünü çevirdi ilk kez insanların da en az aylaklar kadar korkutucu olabileceğini anlamıştıAdam çığlık atıyordu. Birkaç dakika sonra uzaktan aylak sesleri geldi. Sonra her şey sustu.
realwex02
O gece yaşlı adam tekrar wex'in yanına geldi.Emir olanları görünce yüzünü çevirdi ilk kez insanların da en az aylaklar kadar korkutucu olabileceğini anlamıştı
ilovemaju
Eğer burada kalacaksanız kurallara uyacaksınız eğer soru sorarsanız kaybolursunuzO gece yaşlı adam tekrar wex'in yanına geldi.
ilovemaju
Adam cevap vermedi sadece uzaklaşıp gitti"Kaybolursunuz derken ne demek istiyorsun"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!