Oyun Hadi Hep Beraber Foruma Bir İz Bir Anı Bırakalım "Forumun Hikayesi"

Mega köksal baba 1000dev'i yuttu ve üstüne 2 tam lahmacun bir tam ekmek et döner gömdü. 2'de büyük ayran içti.
Mega köksal baba zevkten 4 köşe olmuştu ama 1000dev için hiç öyle değildi

1000dev Mega köksal babanın ağzından zar zor çıkarak mc-tr yi aktif attı ve köksal babanın üzerine siper alan mc-tr üyeleri saldırarak mega köksal babayı yok etmiş oldu. Yok olan mega köksal babanın tozları forumun hatıra köşesine eklendi ve sonsuza dek yok olmuştu. (Lofty harici herkes yok olduğuna inanmıştı ama küllerinden doğmak kavramı gerçek olacaktı...)

1000dev Mega köksal babanın ağzından zar zor çıkarak mc-tr yi aktif attı ve köksal babanın üzerine siper alan mc-tr üyeleri saldırarak mega köksal babayı yok etmiş oldu. Yok olan mega köksal babanın tozları forumun hatıra köşesine eklendi ve sonsuza dek yok olmuştu. (Lofty harici herkes yok olduğuna inanmıştı ama küllerinden doğmak kavramı gerçek olacaktı...)
O Günden sonra Mega Köksal Baba bir anı bir hikaye bir macera olarak insanların hafızasına tarihin en derin köşelerinde kaybolmuştu artık her şey normaldi ve yeni bir gün yeni bir başlangıç yapmak adına yatağa uzanarak güzel bir uyku çektim

O Günden sonra Mega Köksal Baba bir anı bir hikaye bir macera olarak insanların hafızasına tarihin en derin köşelerinde kaybolmuştu artık her şey normaldi ve yeni bir gün yeni bir başlangıç yapmak adına yatağa uzanarak güzel bir uyku çektim
O sırada uykusunda olan ILoveMaju'yu uyandıracak kişi küllerinden doğan cüce köksal baba idi. Cüce köksal baba öncekine nazaran her delikten geçebiliyor atomlar arası geçiş yapabiliyordu.

O sırada uykusunda olan ILoveMaju'yu uyandıracak kişi küllerinden doğan cüce köksal baba idi. Cüce köksal baba öncekine nazaran her delikten geçebiliyor atomlar arası geçiş yapabiliyordu.
Maju bu hikayenin asıl yazarı ve asıl başrol kişisiydi bunca şey ve devam edecek yeni olaylar tamamen hayal ürünü Majunun zihninde düşündüğü şeyler olarak yazıya dökülmüş bir sanat eseri olarak hayata geçiş sağlayacaktı Cüce köksal baba Mega köksal baya göre çok daha iyi birisiydi onunla arkadaş oldum ve bu hikayeyi baştan aşağı ona anlattım

Anlattıktan sonra cüce köksal baba maju ile dost oldu ve beraber bir yola çıktılar (bundan sonrası benden gelmez.)

Anlattıktan sonra cüce köksal baba maju ile dost oldu ve beraber bir yola çıktılar (bundan sonrası benden gelmez.)
Cüce köksal baba ve Maju uzun ara düşündükten sonra kafalarını dinleyebilecekleri güzel manzaralı bir alana gitmeyi planladılar

Gittikleri yerde 20'li yaşlarda 2 genç adamla tanıştılar bu 2 adamlardan 1. kişi VANDELORE 2. kişi ise...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl