teknolojitamirci
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 91
- Minecraft
- teknolojitamirci
Discord:
teknodev_mc
onu kestimSonra Oktay Dayıyı rehin aldım veeee
teknodev_mc
onu kestimSonra Oktay Dayıyı rehin aldım veeee
ilovemaju
Kanım Donduonu kestim
teknodev_mc
daha sonra padişah Osman bey dirilerek Zoktay ile dans ettiKanım Dondu
ilovemaju
Sonra Zoktay ile evlenip ordu kurdulardaha sonra padişah Osman bey dirilerek Zoktay ile dans etti
BloodyX#4069
Sonra boşandılar baskasi ile evlendiSonra Zoktay ile evlenip ordu kurdular
ilovemaju
O Bașkasıdaaa BloodyX'DiSonra boşandılar baskasi ile evlendi
freadfries
Zoktay sinirlenmiş olacak ki BloodyX'in topraklarına akına çıkarak oraya harika bi' büyücu kulesi diktiO Bașkasıdaaa BloodyX'Di
BloodyX#4069
Sonra @FreadFries herkese buyu yapti sonra ortaya biri çıktı odaZoktay sinirlenmiş olacak ki BloodyX'in topraklarına akına çıkarak oraya harika bi' büyücu kulesi dikti
ilovemaju
@Lotfy y'di Namı Değer Köksal Baba Bir anda Mega Köksal Babaya DönüștüSonra @FreadFries herkese buyu yapti sonra ortaya biri çıktı oda
ilovemaju
1000dev bu olayları gördükten sonra kalpten gittiMega köksal baba bir anda tüm forumun güç kaynağını kesti ve arkasından 1000dev geldi...
vandelore_
Ancak aklına güç kaynağının fişini geri takmak geldi ve fişi geri taktı. Mc-tr çalışmaya yeniden başladı.1000dev bu olayları gördükten sonra kalpten gitti
ilovemaju
Forumun bu halini gördükten sonra gözleri yaşardıAncak aklına güç kaynağının fişini geri takmak geldi ve fişi geri taktı. Mc-tr çalışmaya yeniden başladı.
vandelore_
Yaşaran gözlerini sildi ve hemen bir konu oluşturdu. Lofty mega köksal baba oldu herkes siper alsın!Forumun bu halini gördükten sonra gözleri yaşardı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!