Oyun Hadi Hep Beraber Foruma Bir İz Bir Anı Bırakalım "Forumun Hikayesi"

İleride hareketsiz bir aylak vardı
Korktum ama korkulukmuş, Hersel "Sizi uzun zamandır güvende tutuyorum karnınızı doyuruyorum ama yeter artik gidin" demişti Hersel' ı bir şekilde ikna etmem gerekiyordu.

Korktum ama korkulukmuş, Hersel "Sizi uzun zamandır güvende tutuyorum karnınızı doyuruyorum ama yeter artik gidin" demişti Hersel' ı bir şekilde ikna etmem gerekiyordu.
Bir anda polat alemdar gelip hersel'i Altın kaplamalı desert eaglesi ile tam aksakalından vurdu.

Bir anda polat alemdar gelip hersel'i Altın kaplamalı desert eaglesi ile tam aksakalından vurdu.
Gözlerimi açtığımda tepemde dönen o garip hayaller ve saçma sapan çatışma sesleri yerini derin bir sessizliğe bırakmıştı; açlıktan zihnim oyunlar oynamış, kendimi tuhaf bir kabusun içinde bulmuştum. Beyaz boyalı, huzurlu ama tekinsiz bir odadaydım. Doğrulmaya çalışırken yan taraftaki yatıp Shane’in nerede olduğunu, bu 'Hershel' denilen adamın bizi gerçekten kurtarıp kurtarmadığını anlamaya çalıştım.

herşey bir rüyaydı uyandım shane iyleşmişti

Aman allahım bombanın içinde kırmızı bir yaratık bize doğru geliyor.

Bu video yıllar yıllar yıllar yıllar öncesine aitti ve...... bir anda kendimi cs 1.6'da bu şarkı ile lr attığım zamanlara ışınlandım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl