Oyun Hadi Hep Beraber Foruma Bir İz Bir Anı Bırakalım "Forumun Hikayesi"

Bütün Orman Zombi Kaynıyordu
1 Ay sonra - Kampın yemeği suyu bitmek üzereydi. Zombiler günde 1 2 kere gelirken artık günde 10dan fazla zombi geliyordu artık zombiler şehirden dışarıya çıkıp ormana doğru gelmeye başlamıştı

Shane ile birbirimize bakıp sessizce anlaştık. Şehre yakın bir kasaba karokolundan silahları almazsak, bu orman hepimize mezar olacaktı."
Yola koyulduk gece oldu küçük bir kamp kurduk ama gece birden çatırtı sesi ile uyandım

Yola koyulduk gece oldu küçük bir kamp kurduk ama gece birden çatırtı sesi ile uyandım
Karanlığın içinden gelen o sesle sıçradım Shane eliyle 'dur' işareti yaptı Ağaçların arasından bir karaltı bize doğru yaklaşıyordu ama bu seferki bir aylak değildi.

Karanlığın içinden gelen o sesle sıçradım Shane eliyle 'dur' işareti yaptı Ağaçların arasından bir karaltı bize doğru yaklaşıyordu ama bu seferki bir aylak değildi.
Birden bağırdılar yere yatın silahlarınızı atın. Bunlar başka insanlardı bu kıyamet yüzünden herkes kendisini düşünüyor, ve herkes birbirini yağmalıyordu

Birden bağırdılar yere yatın silahlarınızı atın. Bunlar başka insanlardı bu kıyamet yüzünden herkes kendisini düşünüyor, ve herkes birbirini yağmalıyordu
Elimiz tetikteydi, Shane'in gözlerindeki o vahşi öfkeyi gördüm; bu yabancılar yardım istemiyordu, sadece elimizdeki son konserve kutuları ve diğer erzaklar için bize saldırmaya hazırlanıyorlardı

Bir Anda Ateş Açtılar Vede Shane Yaralandı Fakat Hepsini Vurmuştuk
Elimiz tetikteydi, Shane'in gözlerindeki o vahşi öfkeyi gördüm; bu yabancılar yardım istemiyordu, sadece elimizdeki son konserve kutuları ve diğer erzaklar için bize saldırmaya hazırlanıyorlardı

Bir Anda Ateş Açtılar Vede Shane Yaralandı Fakat Hepsini Vurmuştuk
Shane acı içinde yere çökerken etraf sessizliğe gömüldü; kazandık ama bedeli ağır oldu. Kan kaybını durduramazsak şafak sökmeden birini daha kaybedeceğiz, acilen tıbbi yardım bulmalıyız.

Shane acı içinde yere çökerken etraf sessizliğe gömüldü; kazandık ama bedeli ağır oldu. Kan kaybını durduramazsak şafak sökmeden birini daha kaybedeceğiz, acilen tıbbi yardım bulmalıyız.
şansımıza bir grup askeri araçla karşılaştık vede sıhhiyeci de vardı aralarında

şansımıza bir grup askeri araçla karşılaştık vede sıhhiyeci de vardı aralarında
Askerlerin yüzündeki o donuk ifade pek güven vermese de, sıhhiyeci Shane'e müdahale ederken bize tek bir seçenek sundular: 'Yakınlarda korunaklı bir çiftlik var, ya bizimle gelirsiniz ya da bu yolda çürürsünüz.

Onlarla Gitmeye Karar Vermiştik

Onlarla Gitmeye Karar Vermiştik
Kamyonetin kasasına Shane'i yatırdığımızda, yarasını saran yaşlı sıhhiyeci fısıldadı: 'Adım Hershel, Kendi çiftliğimize gidiyoruz, orada size yardım edebilirim.

Kamyonetin kasasına Shane'i yatırdığımızda, yarasını saran yaşlı sıhhiyeci fısıldadı: 'Adım Hershel, Kendi çiftliğimize gidiyoruz, orada size yardım edebilirim.
Yolda aylaklarin saldırısına uğradık, tum askerler öldü ve Hershel ben ve Shane onu cifligine gittik orasi sakin ve huzurluydu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl