Oyun Hadi Hep Beraber Foruma Bir İz Bir Anı Bırakalım "Forumun Hikayesi"

Sonra Bıraktığı Yerde Yürürken Bir Kasabaya Rastladım Köylülerin Hepsi Zombiye Dönüşmüştü Yerde Bir kılıç buldum Vede Hemen Kuşandım

Sonra Bıraktığı Yerde Yürürken Bir Kasabaya Rastladım Köylülerin Hepsi Zombiye Dönüşmüştü Yerde Bir kılıç buldum Vede Hemen Kuşandım
Ve ardından ormana girdim çok acıkmış ve susamıştım

Zombiler Üzerime Yürüyodu Aç Ve Susuzken Kılıcıma Sarıldım

Sonra hepsini öldürdüm ve haberlerde neyin olup bittiğini şimdi anlamıştım bu bir felaketti
4 Hafta sonra - Alıştım Bu bir Kıyametti, Ve sonra bir kamp buldum orda insanlar vardı tam 5 haftadır insan görmüyordum

fakat bir anda etrafımızı
askerler sardı

4 Hafta sonra - Alıştım Bu bir Kıyametti, Ve sonra bir kamp buldum orda insanlar vardı tam 5 haftadır insan görmüyordum
Yanlarına yaklaştım ve onlardan birisi olmadığımı söyledim beni biraz sorguya çektiler daha sonra ekibe dahil oldum 1 adet Şerif ve küçük bir topluluk vardı

Yanlarına yaklaştım ve onlardan birisi olmadığımı söyledim beni biraz sorguya çektiler daha sonra ekibe dahil oldum 1 adet Şerif ve küçük bir topluluk vardı
NE! O şerif bu kıyamet olmadan önceki polis arkadaşımdı, Tam noluyor derken arkadan bir ses duydum BABA!

NE! O şerif bu kıyamet olmadan önceki polis arkadaşımdı, Tam noluyor derken arkadan bir ses duydum BABA!
Aradan geçen uzun zaman sonra aileme ve en yakın dostum Shane kavuşmuştum bu bir mucizeydi görenler çok şaşırmıştı ama bir kişi çok şaşkındı

Babam Virüsü Kapmıştı Zombiye Dönüşmek üzereydi

Aradan geçen uzun zaman sonra aileme ve en yakın dostum Shane kavuşmuştum bu bir mucizeydi görenler çok şaşırmıştı ama bir kişi çok şaşkındı
Shane ile uzun uzun konuştuk dediğine göre ben komadayken bu salgın başlamış ve ailemi korumuş ve bu kampı kurmuşlar

Shane ile uzun uzun konuştuk dediğine göre ben komadayken bu salgın başlamış ve ailemi korumuş ve bu kampı kurmuşlar
Sonra her şey netleşmişti oturup ekip ile tanışım ailem ile vakit geçirdim

Sonra her şey netleşmişti oturup ekip ile tanışım ailem ile vakit geçirdim
1 Ay sonra - Kampın yemeği suyu bitmek üzereydi. Zombiler günde 1 2 kere gelirken artık günde 10dan fazla zombi geliyordu artık zombiler şehirden dışarıya çıkıp ormana doğru gelmeye başlamıştı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl