Oyun Hadi Hep Beraber Foruma Bir İz Bir Anı Bırakalım "Forumun Hikayesi"

Gözleri fal taşı gibi açılmıştı hemen şehirden uzaklaşmak için bütün gücüyle koşmaya başlamıştı
Tam koşarken yer titerdi. Ve arkasını dönünce şehrin Necrotic Alpha bombaları ile yok edildiğini gördü

Tam koşarken yer titerdi. Ve arkasını dönünce şehrin Necrotic Alpha bombaları ile yok edildiğini gördü
Hemen bu şehirden uzaklaşması gerekiyordu hala ne olduğunu bilmiyordu tek çaresi yoldan geçen birisinin ona yardım etmesiydi

Hemen bu şehirden uzaklaşması gerekiyordu hala ne olduğunu bilmiyordu tek çaresi yoldan geçen birisinin ona yardım etmesiydi
Ama şanslıydı hala internet ve şarjı vardı telefonu açtı ve hükümetin acil durum mesajını gördü Ve orda şu yazıyordu

Ama şanslıydı hala internet ve şarjı vardı telefonu açtı ve hükümetin acil durum mesajını gördü Ve orda şu yazıyordu
Son Dakika ülkemiz genelinde varlığı belli olmayan şekilde insanların birbirini yediği birbirlerine saldırdığı ve ölen kişilerin tekrardan dirildiğine dair haberler aldık ülke genelinde OHAL İlan edilmişti

Son Dakika ülkemiz genelinde varlığı belli olmayan şekilde insanların birbirini yediği birbirlerine saldırdığı ve ölen kişilerin tekrardan dirildiğine dair haberler aldık ülke genelinde OHAL İlan edilmişti
Kanı buz kesildi ve sadece yürüdü her dakika üzerinden jetler ve bombardıman uçakları geçiyordu şehirden patlama sesleri geliyordu.

Uçaktan Atlayacaktım

Üzerimize Bomba Yığdılar vede Öldüm

Hayır ölmemiştim rüyaymış bunların hepsi

Gözümü açtım ama hiçbir şey normal değil evde hiç kimse sokak bomboş

sonra arkamdan bir araba ışığı gördüm bana yaklaşıyordu

yanıma geldi araçtan indi vede dünyayı bir zombi virüsünün ele geçirdiğini söyledi
vede arabaya binmemi istedi

yanıma geldi araçtan indi vede dünyayı bir zombi virüsünün ele geçirdiğini söyledi
vede arabaya binmemi istedi
Hemen arabaya bindik ve şehir dışına doğru gitmeye başladık çok korkuyordum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl