Hadi gelin tartışalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Öncelikle Herkese Merhaba son 1 kaç aydır forumda gözüme çarpan şeyler var her konuya yazmak için yazanlar neden bu ugraş içinde suan onları biz yapsak ban yeriz peki suanki forumun gidişatından menmunmusunuz hadi gelin hep beraber şu konulara yazmak için yazanlara bakalım a isim b isim vermeksizin mizahi bir şekilde tartışalım sizce bu şey iyi mi kötümü

edit bence sıkı yonetim şart sizce ?

Yazmak iyidir en azından zaman geçer :;p

Zaten yazılmasını istediğin için konu açarsın. Biri bir şey yazar öbürü onun dediğine cevap verir döngü bu şekilde devam eder. Eleştirebiliyorsa eleştirir ve sende güzelce cevaplarsın. Bunun bir ötesi kendisi değil bizzat egosu yazar ki o da birkaç mesaj sonra söner gider o yüzden forumun amacı doğrultusunda ilerlediği kesin.

Zaten yazılmasını istediğin için konu açarsın. Biri bir şey yazar öbürü onun dediğine cevap verir döngü bu şekilde devam eder. Eleştirebiliyorsa eleştirir ve sende güzelce cevaplarsın. Bunun bir ötesi kendisi değil bizzat egosu yazar ki o da birkaç mesaj sonra söner gider o yüzden forumun amacı doğrultusunda ilerlediği kesin.
Ama boş yorum atarak post kasmak da yazı yazmak için degil bence yararlı konuları hesaba katmıyorum sadece post kasanlar için söylemek gerekiyor

Ama boş yorum atarak post kasmak da yazı yazmak için degil bence yararlı konuları hesaba katmıyorum sadece post kasanlar için söylemek gerekiyor
O boş dediğin yorum belki senin için boştur ve benim için doludur. Forumlarında amacı farklı fikirleri ve farklı insanları tanıyıp kendini bir nebze dahi olsa geliştirmektir. Şahsi görüşüm bu. O boş yorum atan adamla nasıl yazışacağımı ve nasıl konuşacağımı belki de burada öğrendim. Her durumda o adamın da bana katkısı oluyor.

Direk banlayalım gitsin ozmn ?

O boş dediğin yorum belki senin için boştur ve benim için doludur. Forumlarında amacı farklı fikirleri ve farklı insanları tanıyıp kendini bir nebze dahi olsa geliştirmektir. Şahsi görüşüm bu. O boş yorum atan adamla nasıl yazışacağımı ve nasıl konuşacağımı belki de burada öğrendim. Her durumda o adamın da bana katkısı oluyor.
Bana bakarsan ben öyle duşunmuyorum a kişi her konuya sadece post kasmak için yazması hiç hoş değil bana göre evet iyi yorumlar da var ama genel olarak bakar isek her konuya sırf senin için post kasmak için yazması itici duruyor ek olarak kurallara uyarak mesaj atması daha güzel olur .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Direk banlayalım gitsin ozmn ?
öyle bir şansımız olsa emin ol bu forumdan en az 10 kişi sınırsız ban yer :D

Şuan yazmak için yazdım. (:

Benimde çözemediğim şeyler arasında bence işsizlikten.
Github siteme giriş yapabilirsiniz
Yiğit; VirusTotal linki koyar mısınız güvenlik açısından
Merhaba şu adakit skriptinde hata alıyorum hata nedir?
*** : Bu güzel paylaşım için teşekkürler yakında açacağım sunucumda kullanacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl