Bulundu HadellesRTP - Piyasayı Sallayacak "0 Gecikme ve 0 Lag" RTP Plugini İçin Test Ekibi Arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hadelles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hadelles

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Hadelles4956

Discord:

Hadelles

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir üzerinde çalıştığım ve piyasadaki hantal, sunucuyu yoran RTP eklentilerine tepki olarak geliştirdiğim HadellesRTP projemde sona yaklaştım.

Plugin, özellikle düşük CPU sunucularda bile 0 milisaniye gecikme ile çalışacak şekilde kodlandı. BetterRTP veya AdvancedRTP gibi pluginlerin aksine, bu eklenti sunucunuzu yormaz, oyuncuyu bekletmez.

Özellikler:

🚀 Turbo Cache Sistemi: Oyuncu komutu yazdığı an ışınlanır. Yer arama süresi yok!

🔥Nether Fix: Asla Nether tavanına (bedrock üstüne) atmaz. Y=120'den aşağıyı tarayan özel algoritması var.

🛡️ Güvenlik Platformu: Chunk yüklenmese bile oyuncunun altına cam koyar, boşluğa düşmeyi engeller.

🌍 Biyom Seçimi & Ekonomi: Orman, Çöl, Kar gibi biyomlar seçilebilir ve her birine ayrı ücret/yetki atanabilir.

⚙️ Tam Kontrol Config: Config üzerinden her özellik (nefes alması bile) true/false ile kapatılabilir.

📣 Action Bar & Title Desteği: Modern bildirimler.

Ve aklınıza bile gelmeyecek tonla özellik!

📝 Ne Arıyorum?

Plugini kendi sunucusunda (Local veya VDS fark etmez) kurup sınırları zorlayacak, açığını arayacak, şurası şöyle olsa daha iyi olur diyecek gönüllü test arkadaşları arıyorum.

📌 İletişim (Discord): hadelles4956_97743

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl