Hadelles
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Hadelles4956
Discord:
Hadelles
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım ve piyasadaki hantal, sunucuyu yoran RTP eklentilerine tepki olarak geliştirdiğim HadellesRTP projemde sona yaklaştım.
Plugin, özellikle düşük CPU sunucularda bile 0 milisaniye gecikme ile çalışacak şekilde kodlandı. BetterRTP veya AdvancedRTP gibi pluginlerin aksine, bu eklenti sunucunuzu yormaz, oyuncuyu bekletmez.
Özellikler:
Turbo Cache Sistemi: Oyuncu komutu yazdığı an ışınlanır. Yer arama süresi yok!
Nether Fix: Asla Nether tavanına (bedrock üstüne) atmaz. Y=120'den aşağıyı tarayan özel algoritması var.
Güvenlik Platformu: Chunk yüklenmese bile oyuncunun altına cam koyar, boşluğa düşmeyi engeller.
Biyom Seçimi & Ekonomi: Orman, Çöl, Kar gibi biyomlar seçilebilir ve her birine ayrı ücret/yetki atanabilir.
Tam Kontrol Config: Config üzerinden her özellik (nefes alması bile) true/false ile kapatılabilir.
Action Bar & Title Desteği: Modern bildirimler.
Ve aklınıza bile gelmeyecek tonla özellik!
Ne Arıyorum?
Plugini kendi sunucusunda (Local veya VDS fark etmez) kurup sınırları zorlayacak, açığını arayacak, şurası şöyle olsa daha iyi olur diyecek gönüllü test arkadaşları arıyorum.
İletişim (Discord): hadelles4956_97743
Bir süredir üzerinde çalıştığım ve piyasadaki hantal, sunucuyu yoran RTP eklentilerine tepki olarak geliştirdiğim HadellesRTP projemde sona yaklaştım.
Plugin, özellikle düşük CPU sunucularda bile 0 milisaniye gecikme ile çalışacak şekilde kodlandı. BetterRTP veya AdvancedRTP gibi pluginlerin aksine, bu eklenti sunucunuzu yormaz, oyuncuyu bekletmez.
Özellikler:
Ve aklınıza bile gelmeyecek tonla özellik!
Plugini kendi sunucusunda (Local veya VDS fark etmez) kurup sınırları zorlayacak, açığını arayacak, şurası şöyle olsa daha iyi olur diyecek gönüllü test arkadaşları arıyorum.
Son düzenleme: