Hacker Temalı Konu Tasarımı

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

hack.jpg

Çok beğendim ellerinize sağlık

Fazlasıyla güzel ancak ikonlarda uyumlu olsaydı tadından yenmezdi <3

Değişik ve hoş olmuş

Mükemmel olmuş paylaşacakmısınız satışını mı yapacaksınız?

Çok beğendim ellerinize sağlık
teşekkürler.

Fazlasıyla güzel ancak ikonlarda uyumlu olsaydı tadından yenmezdi <3
uyumlu pek fazla ikon bulamadım bende bunları ekledim ama tekrar bir arayışa çıkacağım :D

Değişik ve hoş olmuş
teşekkürler, forumda pek bulunmayan tasarımları yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Mükemmel olmuş paylaşacakmısınız satışını mı yapacaksınız?
normalde forumda paylaşmak için yapıyordum ancak kaliteli olunca sadece resmini paylaşayım dedim, satın almak isteyen olursada satarım tabiki :D

Ayrı bir hava mı ne katmış? Ciddi anlamda güzel olmuş. Bu tür farklı temalara güzel oturuyor.

Kaliteli bir tasarım olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
Sadece yazılar sanki sistemler bölümümde ki yazılar küçük kalmış.​

Ayrı bir hava mı ne katmış? Ciddi anlamda güzel olmuş. Bu tür farklı temalara güzel oturuyor.
teşekkürler, elimden geldiğince farklı tarzlarda tasarımlar yapmaya çalışıyorum.

Kaliteli bir tasarım olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
Sadece yazılar sanki sistemler bölümümde ki yazılar küçük kalmış.​
haklısın oradaki yazılar küçük kalmış, yazı büyüklüklerinin ayarını tutturamıyorum bir türlü :D yorumunuz için teşekkürler.

Gayet başarılı olmuş lakin sunucu görsellerini hareketli bir şekilde yapabilirdin 10 saniyede bir diğer fotoğrafa geçmesi gerçekten hoş olurdu başarılar dilerim :)

Gayet başarılı olmuş lakin sunucu görsellerini hareketli bir şekilde yapabilirdin 10 saniyede bir diğer fotoğrafa geçmesi gerçekten hoş olurdu başarılar dilerim :)
olabilir, keşke tasarımı yaparken aklıma gelseydi :D

olabilir, keşke tasarımı yaparken aklıma gelseydi :D
Yeni tasarımlarında kullanırsın bu arada forumda tasarım satabilmen için onaylı satıcı olman gerekiyor bence başlamalısın başarılar tekrardan :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl