BlazeNetwork
Altın Benim Yeni Sevgilim
Hacked Server Eklentisi nedir?
Bu eklenti sizin sunucunuza girenleri hangi versiyon ile girdigini gösterir
veya komut ile siz'de öğrenebilirsiniz /hs check (isim) yazdığınız'da oyuncunun hangi jar ile girdigini öğrenip ona göre sunucudan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz
veyahut Eklentinin dosyasında bulunun config'den sunucuya şunlar girsin şunlar girmesin diye ayarlamalar yapabilirsiniz örneğin
Huzuni hilesi girdiğinde direk banlansın gibi veya kicklesin gibi özelleştirmeler yapabilirsiniz
Eklentinin desteklediği sürümler;
GİFLER
RESİMLER
Eklentinin birde Logs dosyası var o'da şöyle
Eklentinin Spigot'daki fiyatı: 15.99 Euro %20'lik indirimli fiyatı tabi siz bu konuyu ne zaman görürsünüz bilmiyorum değişmiş olabilir o zaman'da.
Eklentinin linki için -
Bu eklenti sizin sunucunuza girenleri hangi versiyon ile girdigini gösterir
veya komut ile siz'de öğrenebilirsiniz /hs check (isim) yazdığınız'da oyuncunun hangi jar ile girdigini öğrenip ona göre sunucudan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz
veyahut Eklentinin dosyasında bulunun config'den sunucuya şunlar girsin şunlar girmesin diye ayarlamalar yapabilirsiniz örneğin
Huzuni hilesi girdiğinde direk banlansın gibi veya kicklesin gibi özelleştirmeler yapabilirsiniz
Eklentinin desteklediği sürümler;
- 1.8
- 1.9
- 1.10
- 1.11
- 1.12
- 1.13
- 1.14
- 1.15
GİFLER
RESİMLER
Eklentinin birde Logs dosyası var o'da şöyle
Eklentinin Spigot'daki fiyatı: 15.99 Euro %20'lik indirimli fiyatı tabi siz bu konuyu ne zaman görürsünüz bilmiyorum değişmiş olabilir o zaman'da.
Eklentinin linki için -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.