- Katılım
- 22 Mart 2023
- Mesajlar
- 14
- Elmaslar
- 0
- Puan
- 2.190
- Yaş
- 26
- Konum
- Turkey
- Minecraft
- kasirgahakan
Discord:
kasirgahakan
kasirgahakan
kasirgahakan
sen ciddimisin herkes böyle diyor fakat bütçem yetmiyor..Nodesty alın rahatınıza bakın
kasirgahakan
Kanka nodesty alacağım galiba oyunlayıcı aldım ilkte memnumdum 2.de oda bozdu nodesty alıcağım sence:Birçok vds denedim hepsinde pişman oldum kafanız ağrıyacağınıza bütçenizi arttırmaya çalışın derim
oxyinc
oxyinc
TreasHost'a baktım fakat şöyle bir durum var; ekonomik sunucularda genelde Intel işlemci kullanılıyor, bu da Minecraft gibi yoğun işlem gücü isteyen sunucular için tam ideal olmayabiliyor. Ayrıca, Windows Server kurarsan performans sıkıntısı yaşaman olası, çünkü Minecraft sunucuları Linux (özellikle Ubuntu) üzerinde daha stabil ve verimli çalışıyor.TreasHost'dan Şaşma!
discord.gg/treas
Merhaba,TreasHost'a baktım fakat şöyle bir durum var; ekonomik sunucularda genelde Intel işlemci kullanılıyor, bu da Minecraft gibi yoğun işlem gücü isteyen sunucular için tam ideal olmayabiliyor. Ayrıca, Windows Server kurarsan performans sıkıntısı yaşaman olası, çünkü Minecraft sunucuları Linux (özellikle Ubuntu) üzerinde daha stabil ve verimli çalışıyor.
ikincielkralliklariseth
:D dostum tek intel işlemcili olanlar yok orda tüm işletim sistemleri var ubuntu dahil linux dahil ve ryzen suncularda var tekrar bi kontrol et istersenTreasHost'a baktım fakat şöyle bir durum var; ekonomik sunucularda genelde Intel işlemci kullanılıyor, bu da Minecraft gibi yoğun işlem gücü isteyen sunucular için tam ideal olmayabiliyor. Ayrıca, Windows Server kurarsan performans sıkıntısı yaşaman olası, çünkü Minecraft sunucuları Linux (özellikle Ubuntu) üzerinde daha stabil ve verimli çalışıyor.
Ryzen 9 7950X gibi güçlü işlemciler sunan NodeSty gibi yurtdışı lokasyonlu sağlayıcılarda ise ping genelde iyi oluyor ve performans da yüksek. Türkiye lokasyonlu sunucular ise çoğunlukla daha pahalı olmasına rağmen aynı kaliteyi vermeyebiliyor. Bu yüzden yakın lokasyon yerine, performans ve ping dengesini göz önünde bulundurarak yurtdışı sağlayıcıları tercih etmek mantıklı olur.
heyetcoolio
Nodesty veyahut TreasHost kullanabilirsiniz. İkiside deneyimlediğimiz kadarıyla kaliteli hizmet sunan firmalardır.şuan beni götürebilecek smp, lav yükseliyor kaldıracak ve max 20 - 30 oynanacak bir sunucu arıyorum fiyat çok ucuzda olmasın çok pahalıda fakat güzel bir vds varmı öneriniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!