Güzel vds önerebilecek varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alorian.türkiye

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
0
Minecraft
kasirgahakan

Discord:

kasirgahakan

şuan beni götürebilecek smp, lav yükseliyor kaldıracak ve max 20 - 30 oynanacak bir sunucu arıyorum fiyat çok ucuzda olmasın çok pahalıda fakat güzel bir vds varmı öneriniz?

Nodesty alın rahatınıza bakın

Merhaba,

Uygun fiyatlı Minecraft sunucu paketlerimize
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca göz atabileceğiniz diğer sanal sunucu paketlerimiz;
VDS paketler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Premium paketler

Eğer paketinizi düzenlemek istiyorsanız:

MCTRVDS kupon kodu ile tüm VDS/Premium paketlerinde indirime sahip olabilirsiniz.
mctr-indirim-webp.265631

İyi günler.

Eğer başka yerden/SunucumBurada'dan alıcaksanız Intelden kaçınmanızı öneririm

Birçok vds denedim hepsinde pişman oldum kafanız ağrıyacağınıza bütçenizi arttırmaya çalışın derim
Kanka nodesty alacağım galiba oyunlayıcı aldım ilkte memnumdum 2.de oda bozdu nodesty alıcağım sence:

smp / boxpvp / lavyükseliyor yayınlarda izleyicilerle oynayacğaım sence 8gb kaldırırmı?

Yayınınız kaç izlendiğine ortalama kaç oyuncu geldiğine bağlı +25, 30 online ise smp ve boxpvp için 8gb yetersiz kalacaktır. Fakat lav yükseliyorda bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

TreasHost'dan Şaşma!

TreasHost'dan Şaşma!
TreasHost'a baktım fakat şöyle bir durum var; ekonomik sunucularda genelde Intel işlemci kullanılıyor, bu da Minecraft gibi yoğun işlem gücü isteyen sunucular için tam ideal olmayabiliyor. Ayrıca, Windows Server kurarsan performans sıkıntısı yaşaman olası, çünkü Minecraft sunucuları Linux (özellikle Ubuntu) üzerinde daha stabil ve verimli çalışıyor.

Ryzen 9 7950X gibi güçlü işlemciler sunan NodeSty gibi yurtdışı lokasyonlu sağlayıcılarda ise ping genelde iyi oluyor ve performans da yüksek. Türkiye lokasyonlu sunucular ise çoğunlukla daha pahalı olmasına rağmen aynı kaliteyi vermeyebiliyor. Bu yüzden yakın lokasyon yerine, performans ve ping dengesini göz önünde bulundurarak yurtdışı sağlayıcıları tercih etmek mantıklı olur.

TreasHost'a baktım fakat şöyle bir durum var; ekonomik sunucularda genelde Intel işlemci kullanılıyor, bu da Minecraft gibi yoğun işlem gücü isteyen sunucular için tam ideal olmayabiliyor. Ayrıca, Windows Server kurarsan performans sıkıntısı yaşaman olası, çünkü Minecraft sunucuları Linux (özellikle Ubuntu) üzerinde daha stabil ve verimli çalışıyor.
Merhaba,

Tarafımız yalnızca Xeon serisi işlemciler değil, Türkiye lokasyon olarak Ryzen 9 7950X, Ryzen 9 9950X işlemciler ve üst seviye donanımlar ile uygun fiyatlı hizmet sunmaktadır. Ön yargınızı kırmak isterseniz tarafımıza ulaşmanız halinde test sunucusu sağlayabiliriz.

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Ryzen 9 7950X gibi güçlü işlemciler sunan NodeSty gibi yurtdışı lokasyonlu sağlayıcılarda ise ping genelde iyi oluyor ve performans da yüksek. Türkiye lokasyonlu sunucular ise çoğunlukla daha pahalı olmasına rağmen aynı kaliteyi vermeyebiliyor. Bu yüzden yakın lokasyon yerine, performans ve ping dengesini göz önünde bulundurarak yurtdışı sağlayıcıları tercih etmek mantıklı olur.
:D dostum tek intel işlemcili olanlar yok orda tüm işletim sistemleri var ubuntu dahil linux dahil ve ryzen suncularda var tekrar bi kontrol et istersen

şuan beni götürebilecek smp, lav yükseliyor kaldıracak ve max 20 - 30 oynanacak bir sunucu arıyorum fiyat çok ucuzda olmasın çok pahalıda fakat güzel bir vds varmı öneriniz?
Nodesty veyahut TreasHost kullanabilirsiniz. İkiside deneyimlediğimiz kadarıyla kaliteli hizmet sunan firmalardır.
Coolio01 tarafından yazıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl