Güzel İnternet Hangisi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kadar Yazdığın İçin Teşekkürler :D O Zaman Şunu Diyim Bölge Alt Yapı Hızım 29mbps Fakat Ben 10mbps Alıyorum.
Önemli olan senin bölgene en iyi internet hizmetini sunan şirketi bulmak, bu forumda buna cevap bulman biraz zor. Senin bölgende bulunan hizmetlere dair yorumlar vs. bulunuyorsa onlara göz atarak ve sonrasında hizmet bayisine giderek detaylı bilgi alman senin faydana olacaktır.​

Önemli olan senin bölgene en iyi internet hizmetini sunan şirketi bulmak, bu forumda buna cevap bulman biraz zor. Senin bölgende bulunan hizmetlere dair yorumlar vs. bulunuyorsa onlara göz atarak ve sonrasında hizmet bayisine giderek detaylı bilgi alman senin faydana olacaktır.​
Benim Yaşadığım Bölge Köy Dolayısıyla Ne Turkcell Ne TürkTelekom Yok.

Benim Yaşadığım Bölge Köy Dolayısıyla Ne Turkcell Ne TürkTelekom Yok.
Köyünüzde alt yapı varsa o vakit size en yakın santrale sahip internet hizmetini seçmelisin. Hiç anlamıyorum diyorsan gir bir bayiye al interneti.​

Tüm internet sağlayıcı şirketlerinin sitelerinde "Bulunduğum yerde hangi paket var?" gibisinden cümleler ile bulunduğunuz bölgede hangi internet tarifeleri(paketleri) destekleniyor bakabilirsiniz. Bunları araştırıp en son hız ve fiyat konusuna karar veriniz derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl