Çözüldü Güzel Bir Pluginer OLMAK İstiyorum. YARDIM ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.610
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmada sizin yaptığınız hatadan paket hata verdi spigot 1.11 kurmuşsunuz spigot 1.8.8 kurmanız gerekiyordu. kendi hatalarınızı ben yapmışım gibi yüzüme vurma kardeşim. Ayrıyeten Java biliyor diye kardeşin gibi davranmana gerek yok javasız çok büyük işler yaptım haylada yapıyorum. (Javaymış...)
Hata olmadığından o kadar çok eminsin ki üzücü 1.8.8 diye yırttın kendini 1.8.8 ile açtım yine hatalar var yine hata geliyor inşallah bidakine bu kadar emin olmazsın başarılar dilerim...

Kusura bakmada sizin yaptığınız hatadan paket hata verdi spigot 1.11 kurmuşsunuz spigot 1.8.8 kurmanız gerekiyordu. kendi hatalarınızı ben yapmışım gibi yüzüme vurma kardeşim. Ayrıyeten Java biliyor diye kardeşin gibi davranmana gerek yok javasız çok büyük işler yaptım haylada yapıyorum. (Javaymış...)
Yaptıkların sadece config editlemek ile sınırlıyken böyle havalara girmen biraz garip doğrusu. Yazılım dilleri ile %0.1 bile alakan olsa böyle bir yorum yapmazsın zaten kendini 2 satır türkçe mesaj yazmakla sınırlandırmışsın anlaşılan. 5 para etmez o paketten bahsetmiyorum bile büyük çoğunluğu gereksiz şeyler ve hatalarla dolu zaten. Config editlerken büyük şeyler yapacağına inanıyorsan kolay gelsin sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl