1aestotic
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- 1aestotic
mustafa_8907

benjamin17
its_25
Config olarak hangilerini önerirsiniz bildiğiniz var mı?Grim+vulcan neresi kötü anlamış değilim. İkisininde configlerini birbiri ile uyumlu yaptığında nadir hile yazılımları ve türleri hariç %80 oranında koruma sağlıyorsun. Tüm piyasada bu şekilde kullanıyor. Default configler ile ilerleyemezsin hiçbir hile koruması ile piyasada satılan configleri almanı öneririm.
Matrix aşırı ağır bir hile koruması engellemediği hile çok az yanlış flagları aşırı fazla
Ekstradan sunucu türün ne? Sunucu türüne göre bile kullanman gereken hile yazılımı değişiyor. Kimisi pvp flaglarda iyi kimisi farklı flaglarda

benjamin17
BYB de satılan ücretli birçok config var hepside güzel iş çıkarıyor diyebilirim en çok satın alınanı indirip kurun derim.Config olarak hangilerini önerirsiniz bildiğiniz var mı?
ciatbey
ByVoxar
Hocam piyasada en iyi olan hile korumalarına kötü demişsiniz tam olarak neyini beğenmedin yapay zekaya config yaptırıp 10 da 10 luk performans beklemeyi mi düşünüyorsunuz?Paralı-Parasız anticheat lazım
grimac çöp
themis hafif
vulcan kötü
matrix yeterli değil
polar gereksiz pahalı
iyi birşey lazım
mustafa_8907
Sal Voxar adam bunlardan daha iyi anti cheat yapacaktır eleman vulcan kötü grim berbat diyorsa :DHocam piyasada en iyi olan hile korumalarına kötü demişsiniz tam olarak neyini beğenmedin yapay zekaya config yaptırıp 10 da 10 luk performans beklemeyi mi düşünüyorsunuz?
seaicedragon
Kankam bunlar kötüyse sen daha iyisini yaparsın tek seçenek o (:Paralı-Parasız anticheat lazım
grimac çöp
themis hafif
vulcan kötü
matrix yeterli değil
polar gereksiz pahalı
iyi birşey lazım
fuseteas.
Matrix önerir misiniz hocam vulcan iyi hoşta sadece paypal kullanıyorGrim+vulcan neresi kötü anlamış değilim. İkisininde configlerini birbiri ile uyumlu yaptığında nadir hile yazılımları ve türleri hariç %80 oranında koruma sağlıyorsun. Tüm piyasada bu şekilde kullanıyor. Default configler ile ilerleyemezsin hiçbir hile koruması ile piyasada satılan configleri almanı öneririm.
Matrix aşırı ağır bir hile koruması engellemediği hile çok az yanlış flagları aşırı fazla
Ekstradan sunucu türün ne? Sunucu türüne göre bile kullanman gereken hile yazılımı değişiyor. Kimisi pvp flaglarda iyi kimisi farklı flaglarda
mustafa_8907
Fuse ben Vulcan Buildbybitden aldım tavsiye ederim resmi geliştiriciMatrix önerir misiniz hocam vulcan iyi hoşta sadece paypal kullanıyor

benjamin17
Pek önermem gereksiz ağır bir hile koruması. paypal üstünden birkaç ek dolar vererek vulcan alabilirsin bazı kişiler aracılık vs yapan var.Matrix önerir misiniz hocam vulcan iyi hoşta sadece paypal kullanıyor
byb linkini iletirmisin bildiğim kadarıyla orjinal satıcı sadece spigotmc de satıyorFuse ben Vulcan Buildbybitden aldım tavsiye ederim resmi geliştirici
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!