Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Direkt Konuya Geçmek İstiyorum, Güvenlik Amaçlı Operatör Hesaplarına Tek İp Adresi İle Bağlanmak Mümkünmü Mesela Ben Bu İp Den Girersem Girmeme İzin Vericek Ama Başka Birisi Farklı Bir Adresten Aynı Hesaba Grimeye Çalışırsa "Bu Hesapla Giriş Yapamazsın" Diyecek
Merhaba Direkt Konuya Geçmek İstiyorum, Güvenlik Amaçlı Operatör Hesaplarına Tek İp Adresi İle Bağlanmak Mümkünmü Mesela Ben Bu İp Den Girersem Girmeme İzin Vericek Ama Başka Birisi Farklı Bir Adresten Aynı Hesaba Grimeye Çalışırsa "Bu Hesapla Giriş Yapamazsın" Diyecek
böyle bişey duymadım ama aklımda 2 basit fikir var.
1. si whitlist açarak op verdiğin kişileri ekleyebilirsin.
2. si op ile alakası yok ama Authme plugini ile ülkeleri yasaklayabilirsin.
İyi forumlar
on login:
if player is op:
if {ip::%player%} is set:
if {ip::%player%} is not "%player's IP address%":
execute console command "kick %player% Yanlış IP adresi ile giriş yapıldı!"
else:
set {ip::%player%} to "%player's IP address%"
send "IP adresiniz başarıyla kaydedildi bundan sonra bu IP adresi dışında başka bir IP adresiyle giriş yapamazsınız."