Tanıtım Güvenlik - OP Koruma sistemi plugini

amokaci

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9

Discord:

♔ UFUKABI #6096

Minecraft Sürümleri
26.1.2
guvenlil-pl.webp

🛡️ GUVENLIK — OP ACCOUNT PROTECTION

Guvenlik, Minecraft sunucunuzdaki OP (Operatör) yetkisine sahip yetkili hesapların çalınmasını, yetkisiz kişilerce erişilmesini ve izinsiz komut/blok müdahalelerini engelleyen üst düzey bir güvenlik çözümüdür.

Modern 1.21.x Paper/Spigot altyapısıyla tam uyumlu olarak geliştirilen bu eklenti; sade, göz yormayan ꜱᴍᴀʟʟ ᴄᴀᴘꜱ arayüzü ve gelişmiş kısıtlama protokolleri ile sunucunuzu tam korumaya alır.

⭐ Öne Çıkan Özellikler

🔒 Sıfır Hareket & Süzülme Koruması: OP oyuncu giriş yaptığında, şifreyi doğrulayana kadar kesinlikle hareket edemez. Oyuncu havada giriş yapmış olsa bile yerçekiminden etkilenmez, aşağı düşmez ve havada süzülür.

👁️ Ekran Karartma Efekti (Vignette): Şifre ekranındayken oyuncunun ekran kenarları özel kırmızı/siyah atmosfer ile karartılır. Şifre doğrulandığında ekran görüşü anında normale döner.

⏱️ Canlı 30 Saniyelik Title Sayacı: Ekranın ortasında kesintisiz akan 30 saniyelik geriye sayım gösterilir. Süre dolduğunda oyuncu otomatik olarak sunucudan çıkarılır.

🚫 Eksiksiz Eylemsizlik Kilidi: Şifre doğrulanana kadar oyuncunun;

Komut kullanması (sadece /guvenlik serbesttir),

Sohbet mesajı yazması,

Blok kırması / koyması,

Envanterini açması / tıklaması,

Yere eşya atması / toplaması,

Hasar alması veya bir canlıya saldırması tamamen engellenir.

🎨 Küçük Harf (Small Caps) Tipografi: Bütün mesajlar ve duyurular, Türkçe karakter karmaşasından uzak, son derece şık ve minimalist ꜱᴍᴀʟʟ ᴄᴀᴘꜱ karakter yapısı ile tasarlanmıştır.

⚙️ Esnek Config & Reload Desteği: Şifreyi, sayaç süresini ve tüm ekran/mesaj metinlerini config.yml üzerinden dilediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz.

Komut Açıklama Yetki

/guvenlik <şifre>
Giriş yaptıktan sonra hesabınızı doğrular.

/fkod <şifre> ile şifrenizi girebilirsiniz.

/guvenlik reload Konfigürasyon dosyasını (config) günceller.

------------------------------------------------------

Github :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus Total :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
AuthMe zaten benzerini sağlıyor eğer 2fa açarsak bundan daha güvenli olabiliyor.Projen mantıklı fakat bunun bize farklı bir özellik örnek Mail falan doğrulama yapması lazım projeni gelistirirsen tutacağına inanıyorum.

Başarılar.

Bu şekilde zip halinde vermek yerine github reposundan yayımlayın hocam bu şekilde açıkcası birçok insan şüpheye düşebilir. Projenin gelişmesini de sağlar.

github olarak ekledim teşekkürler yorumlarınız için

Elinize Sağlık kullanılabilir olmuş geliştikçe daha iyi olacaktır

Skript ile aynısı daha az yer kaplayarak yapılabilir. Yaptım.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl