Güvenli bir sunucu arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hahahghah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.645
Merhabalar,

Keyubu olarak lafı fazla uzatmadan, sizlere aklınıza gelen her türlü imkanda sunucu sağlayabilir, sorunlarınızı çözebilir, destek taleplerinizi o saat bu saat demeden 7/24 cevaplayabilir ve bu kadar müşteri kapasitesine sahip olmamıza rağmen her müşterimize aynı değeri vererek hizmet verdiğimizi kanıtlamak isteriz.

Türkiye'ye en çok yatırım yapan, i9 Makine'yi bu dolar kurunda ülkeye ilk sokan Türkiye sektörü içerisinde en fazla makineye sahip olan hostinglerden biriyiz. İlkleri başarıyoruz, ilkleri istiyoruz.

Bu doğrultuda da kendimizi geliştiriyoruz.

Kimseye sorun yaşamayacağı garantisini vermiyoruz, ama çözeceğimiz garantisini veriyoruz. Çünkü Keyubu olarak biz sizin sorununuzu çözmek için canımızı dişimize takmaya hazırız. :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Fazla söze gerek yok. Sevgiler.

Tabiki keyubu güvenilir ve dosyalarınıza elleyeceğini bile düşünmüyorum

Merhaba,
Fiyatlarımız uygun olup hem de ücretsiz logo/konu tasarımı/eklenti paketi/webscript/koruma sağlıyoruz. Size her konuda destek olabilir tüm sorunlarınızı çözebiliriz.

Sizlere uygun fiyatlarla yardımcı olalım, müşterilerimiz ne istiyorlarsa onu yapıyoruz ve Dünya çapında iyi bir konumda olmak için devam ediyoruz sizi de aramız da görmek isteriz.

güven konusuna gelecek olursak yasal bir firmayız herhangi bir problem yaşamazssınız :)

Websitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımla,
Govizyon

Keyubu der susarım.

@Govizyon firmasını inceledim ve fiyatları çok makul geldi kullanmanı öneririm.

Soyoustart, hetzner, ovh

Selamlar, dosyalarımın çalınmayacağı kendimi 7/24 güvende hissedeceğim bir bilişim arıyorum.
Çoğunlukla kendi yazdığım pluginleri kullanıyorum, bana güvenli bir bilişim önerir misiniz?

Serverimi hangi bilişimde barındırmalıyım? Yerli yabancı veya fiyat fark etmez.
Rabisu öneririm dedicated sunucuları güzel korunaklı ama kimseye güvenmeyip kendine bir harici ssd alıp önemlileri orada saklamak tavsiyem bazı firmalar süresi bitince anında silebiliyor hostunu unutursun flan mazallah

Kesinlikle BuyurHosting'i öneriyorum!
Ucuz,hızlı,güvenilir bir şekilde hizmet veriyoruz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl