Güvenli bir sunucu arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hahahghah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.645

hahahghah

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Selamlar, dosyalarımın çalınmayacağı kendimi 7/24 güvende hissedeceğim bir bilişim arıyorum.
Çoğunlukla kendi yazdığım pluginleri kullanıyorum, bana güvenli bir bilişim önerir misiniz?

Serverimi hangi bilişimde barındırmalıyım? Yerli yabancı veya fiyat fark etmez.

hiçbir hosting in dosyalarınızı çalacağını düşünmüyorum

Selamlar, dosyalarımın çalınmayacağı kendimi 7/24 güvende hissedeceğim bir bilişim arıyorum.
Çoğunlukla kendi yazdığım pluginleri kullanıyorum, bana güvenli bir bilişim önerir misiniz?

Serverimi hangi bilişimde barındırmalıyım? Yerli yabancı veya fiyat fark etmez.
Önerim keyubudur eğer yabancı olsun dersen minecrafthosting-pro 'da gayet iyi
Bu hostinglerde lag seviyeleride minimumda kolay şekilde çalışabilirsin

Önerim keyubudur eğer yabancı olsun dersen minecrafthosting-pro 'da gayet iyi
Bu hostinglerde lag seviyeleride minimumda kolay şekilde çalışabilirsin
Teşekkür ederim, yorumun için.

Açıkçası Yusuf Abiyi biraz tanıyorum (Keyubu Genel Sorumlusu ve Şirketin İlk Sahiplerinden biri) ve Keyubuda dosyalarının güvende olacağından eminim, ayrıca şifreni değiştirdikten sonra onların senin makinana erişimi olmuyor bunuda not almak isterim, Keyubunun Almanya sunucuları Hetznerden alınıyor, dilersen Hetzner'den de alabilirsin, fakat kurulumu KVM ile senin yapman gerekiyor, biraz zahmetli bir iş sadece tek sunucu açıcaksan bunu yapmana hiç gerek yok direkt olarak Keyubudan alabilirsin.

Batihost ama makineleri iyi degil son zamanlarda, keyubu kullanabilirsin.

Batihost ama makineleri iyi degil son zamanlarda, keyubu kullanabilirsin.
Batihost bana göre bir firma değil teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası Yusuf Abiyi biraz tanıyorum (Keyubu Genel Sorumlusu ve Şirketin İlk Sahiplerinden biri) ve Keyubuda dosyalarının güvende olacağından eminim, ayrıca şifreni değiştirdikten sonra onların senin makinana erişimi olmuyor bunuda not almak isterim, Keyubunun Almanya sunucuları Hetznerden alınıyor, dilersen Hetzner'den de alabilirsin, fakat kurulumu KVM ile senin yapman gerekiyor, biraz zahmetli bir iş sadece tek sunucu açıcaksan bunu yapmana hiç gerek yok direkt olarak Keyubudan alabilirsin.
Türk firmalara malesef ki pek bir güvenim yok. Tavsiyen ve yorumun için teşekkür ederim.

Batihost bana göre bir firma değil teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Türk firmalara malesef ki pek bir güvenim yok. Tavsiyen ve yorumun için teşekkür ederim.
Kimse senin 2 dosya peşine düşmez önemli birşey yok çünkü bir bilgi vb.

Kimse senin 2 dosya peşine düşmez önemli birşey yok çünkü bir bilgi vb.
"sen düşünmüyorsun, ben yaşadığım gördüğüm şeyi söylüyorum."
Ek olarak;
Kendi eklentilerini yazabiliyor musun? Kendi websiteni hazırlayabilecek kadar bilgin var mı? Sağdan soldan hiç bir şey kopyalamadan, sıfırdan bahsediyorum? Zannediyorum yok, olsa zaten böyle konuşamazsın. Ben kendi emeğimin başkaları tarafından çalınmasına göz yumamam. Kendi çabamla gece gündüz çalışıp öğrendiğim şeylerin başkaları tarafından sırf şifre ellerinde diye çalınmasına ve başka sunuculara satılmasına razı değilim.

Yıllardan beri müşterisi olduğum Keyubu firmasını sizlere öneririm ki gerçekten çok kaliteli bir bilişim firması da olduğunu söyleyebilirim ? ☕

Bu işte gerçekten ciddiysen bütçen var ise kesinlikle şuanda türkiyede çok büyük sunucuların kullandığı Rabisu firmasını tavsiye ederim

Ek olarak;
Kendi eklentilerini yazabiliyor musun? Kendi websiteni hazırlayabilecek kadar bilgin var mı? Sağdan soldan hiç bir şey kopyalamadan, sıfırdan bahsediyorum? Zannediyorum yok, olsa zaten böyle konuşamazsın. Ben kendi emeğimin başkaları tarafından çalınmasına göz yumamam. Kendi çabamla gece gündüz çalışıp öğrendiğim şeylerin başkaları tarafından sırf şifre ellerinde diye çalınmasına ve başka sunuculara satılmasına razı değilim.
Senin ne kadar bilgin olabilir ki koskaca firmalar senin dosyalarını çalsın, adamların bulabileceği adamlar senden inan ki daha iyidir.

Ek olarak;
Kenini bu kadar profesyonel görüyorsan bi fiziksel makine al derim korkunda olmaz :melek:

Senin ne kadar bilgin olabilir ki koskaca firmalar senin dosyalarını çalsın, adamların bulabileceği adamlar senden inan ki daha iyidir.
Bu kadar haklı bir yorum görmedim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl