Güvenilir Premium Alma Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LasTRomance05

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Merhaba Güvenilir Premium Veren Site bilen varmı?

Bedavaya mı istiyorsun?

minecraft.net

Ben ole sitelerden çok aldım ve hepsi çalışmadı

En güvenlisi minecraft.net

Bazı Youtuberlerın siteleri olur.Ve ben aldım onlardan ve rezillik! İsmini vermiycem ama şuan 600K yakın takipçisi var ve preyi aldım herşeyi değişen 2 gün sonra girmedi.Geri dönüş yaptım geri dönmediler cevap vermediler maillere bakmadılar burda kendisini karalamak istemiyorum ama mask ile başlayan site​

Bazı Youtuberlerın siteleri olur.Ve ben aldım onlardan ve rezillik! İsmini vermiycem ama şuan 600K yakın takipçisi var ve preyi aldım herşeyi değişen 2 gün sonra girmedi.Geri dönüş yaptım geri dönmediler cevap vermediler maillere bakmadılar burda kendisini karalamak istemiyorum ama mask ile başlayan site​
Aynen arkadaşa katılıyorum. En güvenli şekilde minecraft.net den almanı öneririm.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
En güvenilir sitelerden biri kendi orijinal sitesidir yan siteler güvenilmiyor 2 gün sonra hesap gg sonra hem verdiğin zamana hem verdiğin paraya yazık git Minecraftin resmi sitesinden al daha ne. illa ucuz alacam dersen ben pek önermiyorum ucuz sitelere.

Moderatör tarafından düzenlendi:
premintr en iyisi dostum daha az önce altın paket aldım .D

Minecraft EVO var güvenilir bir yer sahibinide tanırım abim gibi görürüm kendisini herhangi bir sorun çıkıcağınıda sanmam.

en iyis *.com dan alıcan 2.90 a çalınsada fazla umrunda olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl