| Güvenilir ama büyük ihtimal çalıntı olan bir satıcı bakarmısınız? |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R7flex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.878
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Sihirli Blok yakında sizlerle.
Elmaslar
121
Minecraft
R7flex
Geçenlerde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diyer yer buldum, adam çalıntı hesap satıyor başka hesaba migrate edilmemiş. Adam güvenilir nerden biliyorsunuz derseniz? 360 Tane iyi dönüşü var.

Fiyatlar gayet ucuz 50 Tane hiçbirşey değişmeyen hesap 5TL?

Geçenlerde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diyer yer buldum, adam çalıntı hesap satıyor başka hesaba migrate edilmemiş. Adam güvenilir nerden biliyorsunuz derseniz? 360 Tane iyi dönüşü var.

Fiyatlar gayet ucuz 50 Tane hiçbirşey değişmeyen hesap 5TL?

Bu tür sitelere ücret talep etmenizi önermem. Eğer isterseniz ben size hiç bir şeyi değişmeyen 50 tane hesabı ücretsiz verebilirim.

Premium satın almak istersen @YigitReisOffical 'ı öneririm

Beni önerdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ''Onaylı Satıcı'' flamam olmadan satış yapamayacağımı biliyorum. Zaten ben ücretsiz verebilirim.

Bu tür sitelere ücret talep etmenizi önermem. Eğer isterseniz ben size hiç bir şeyi değişmeyen 50 tane hesabı ücretsiz verebilirim.

Beni önerdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat ''Onaylı Satıcı'' flamam olmadan satış yapamayacağımı biliyorum. Zaten ben ücretsiz verebilirim.
Herşeyi değişen verirmisiniz :P

Resmi sitesi'den almak yerine, tarla alırım.
Sakın ya plati gibi sitelere kanmayın hesapların %90'ı ya çalıntı ya da günü geçmiş. Mojang sonunda bir toplu temizlik yapıp bu siteleri kaldıracak.

Sakın ya plati gibi sitelere kanmayın hesapların %90'ı ya çalıntı ya da günü geçmiş. Mojang sonunda bir toplu temizlik yapıp bu siteleri kaldıracak.
Burası ClearLag-Remake-By-Mojang gibi eklenti kokuyor :P

Aynen elinizde baya bir çalıntı hesap var discorddan söylemiştiniz bana

Her şeyi değişen hesap veremem. Eğer böyle bir hesap alacaksanız oyunun resmi sitesinden satın alınız. Diğer sitelere pek güvenmeyin.
73020

Discord üzerinden yazmıştın bana hatırlatayım dedim amacım tartışma çıkarmak falan değil cevap veriyorum düzgünce

Çalıntı hesap değil. Ücretsiz olarak hesap veren bir site biliyorum.
Ben o siteleri biliyorum onlar korsan siteler çalıntı genellikle. Paylaşan sitelerde var tabide 1 Tanesini almak için 5 reklam geçiyorsunuz!

Ben o siteleri biliyorum onlar korsan siteler çalıntı genellikle. Paylaşan sitelerde var tabide 1 Tanesini almak için 5 reklam geçiyorsunuz!

İşte o sitelerin açığı var. Çalıntı hesap olduğunu biliyordum. Reklamı 1 kere geçerek sınırsız alabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl