- Elmaslar
- 736
- Minecraft
- kashi2dev
Discord:
kashiandwazaki
- Şikayeti Olan Kişi
- kashiandwazaki
- Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
- GurLabs, Exlienty
- Konu
- GurLabs ekibinin tema çalması ve topluluk üyelerine yalan söylemesi.
Merhaba değerli forum sakinleri, hiç uzatmadan konuya gireceğim. Forumda onaylı satıcı olarak bulunan ve satışta 2 adet teması olan @GurLabs ekibinin yaptığı tema hırsızlığını forum sakinleri ile paylaşmak adına bu konuyu açıyorum.
Konu başlığındaki hırsızlık ve yalan iddialarının kanıtları:
Arkadaş leaderos sunucu sohbetinde temanın demo linkini paylaşıyor ve bir kullanıcı tarafından "bu tema yapay zeka" iddiası atılıyor. Arkadaş ilk olarak yapay zeka olduğuna emin misiniz diyerek yapay zeka iddialarını reddediyor, sonrasında arkadaş kodları atıyor ve tasarım elle yapıldı, yapay zekadan destek alındı diyerek kıvırmaya başlıyor.
Sonrasında ben tasarım elle yapılmadı bence diyorum çünkü tasarım
sunucusunun eski temasıdır. Arkadaş tasarım figmada yapıldı diyerek yalan söylemeye devam ediyor.
VE İŞTE O AN, TASARIMIN CLASS İSİMLERİ BİLE DEĞİŞTİRİLMEDEN ÇALINDIĞI GÖRÜLÜYOR. NDZN CLASS İSİMLERİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.
Web Archive Kanıtı:
Evet değerli forum sakinleri, bu arkadaş onca müşterinin ve LeaderOS müşterilerinin bulunduğu sohbet kanallarında insanlara yapay zeka kullanılmadı, tasarım bana ait, figmada yapıldı gibi yalan söylemlerde bulunuyor ve bir bir kanıtlandıktan sonra, çalıntı olduğu ortaya çıktıktan sonra kendisine yöneltilen iddialara cevap veremeyip karalamaya çalışıyorsunuz, siz de ai kullanıyorsunuz gibi ithamlarda bulunmuştur. Ek olarak temanın satışı LeaderOS üzerinde devam etmektedir ve banlanma riskinden ötürü tema mc-tr.com'da satışa sunulmamıştır.
Konu başlığındaki hırsızlık ve yalan iddialarının kanıtları:
Arkadaş leaderos sunucu sohbetinde temanın demo linkini paylaşıyor ve bir kullanıcı tarafından "bu tema yapay zeka" iddiası atılıyor. Arkadaş ilk olarak yapay zeka olduğuna emin misiniz diyerek yapay zeka iddialarını reddediyor, sonrasında arkadaş kodları atıyor ve tasarım elle yapıldı, yapay zekadan destek alındı diyerek kıvırmaya başlıyor.
Sonrasında ben tasarım elle yapılmadı bence diyorum çünkü tasarım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VE İŞTE O AN, TASARIMIN CLASS İSİMLERİ BİLE DEĞİŞTİRİLMEDEN ÇALINDIĞI GÖRÜLÜYOR. NDZN CLASS İSİMLERİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.
Web Archive Kanıtı:
Evet değerli forum sakinleri, bu arkadaş onca müşterinin ve LeaderOS müşterilerinin bulunduğu sohbet kanallarında insanlara yapay zeka kullanılmadı, tasarım bana ait, figmada yapıldı gibi yalan söylemlerde bulunuyor ve bir bir kanıtlandıktan sonra, çalıntı olduğu ortaya çıktıktan sonra kendisine yöneltilen iddialara cevap veremeyip karalamaya çalışıyorsunuz, siz de ai kullanıyorsunuz gibi ithamlarda bulunmuştur. Ek olarak temanın satışı LeaderOS üzerinde devam etmektedir ve banlanma riskinden ötürü tema mc-tr.com'da satışa sunulmamıştır.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:

banlanmasını istiyorsan bırakta yetkililer karar versin sonra 10 sayfa atışma oluyor hacı
fena yakalamışsın