Günümüz Minecraft Türkiye Sunucuları Hakkında Fikirleriniz Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669
Zonely? + Crafterin desteği gayet iyi
Zonely konusunda tartışmayacağım seninle. Forumda aktif olan ve birşeylerle ilgilenen herkesin aklında birşeyler vardır zaten. Crafterin desteğiyle alakalı eğer gerçekten ssler vs. atmamı istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin.

Zonely konusunda tartışmayacağım seninle. Forumda aktif olan ve birşeylerle ilgilenen herkesin aklında birşeyler vardır zaten. Crafterin desteğiyle alakalı eğer gerçekten ssler vs. atmamı istersen discord üzerinden iletişime geçebilirsin.
Crafter kullanmiyorum ama en son crafterin kurucusu açtığım konuda yaptığı yorumda olabildiğince destek verdiklerini ve hatta mobil uygulama yaptıklarını dile getirmişti güncelleme konusundada aynı. Her türlü hiçbir yazılımın leaderosu geçemeyeceğini hepimiz biliyoruz dfgre de olsa zonelyde olsa ama altarnetifler var anlamında yani.

Azuriom o kadarda iyi değil otomasyon falan olarak zamanında onuda kullandım. Tek teması iyidi birde sayfa özelliği falanda vardı hatırladığım kadarıyla özelleştirme iyidi.
Tek sıkıntısı türkiye ödeme sistemi desteği olmaması oda açık kaynak kodlu zaten yaygınlaşsa çözülecek bir iş. Yurt dışı kuruyla bile daha ucuza temalar var çoğuda bedava ve açık kaynak. Diğer eklentilerden bahsetmiyorum bile

Belli başlı sunucuların kopyaları dışında nadiren gelen yenilikçi sunuculara gereken değerin verilmediğini düşünmekteyim. Hatta bu durumdan dolayı hem sunucu sahipleri, hem geliştiriciler, hem de oyuncular hâlihazırda popüler sunucuları ve o sunucularda bulunan özellikleri tercih ediyorlar. Kısacası kimse risk almıyor.

Belki bunun farkında olan insanlar olarak yenilikçi projelere imza atmaya devam edip birbirimizi desteklersek bu yaz daha güzel bir "serverlist" çıkabilir ortaya.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl