Skript Paylaşımı ♣ Günlük Ödül ♣ → Menülü - Sayfalı | Tuske Destekli | v.1 | 1.8.x

Skripti beğendin mi?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya güzel olmuş. Beğendim

Bence daha kötü olmuş :(
? Ciddimisin sen adam siz(veya sen) dedin diye uğraşıp yazmış. Teşekkür etmen ve ya şöyle şöyle yapamazmıyız yinede teşekkürler. demek yerine Aynısı değil bence daha kötü olmuş mu diyorsun. Ücretli yaptırsan yine bi derece ama yinede saygısızlığını gösterir.Ayrıca adam sana ücretli skripti ücretsizini ve 2 şekilde desteklisini + diğerinden daha iyisi(çünkü onda lapis kırınca şansa hediye çıkıyor ki bundakinide ayarlayabilirsin) sunuyor ve böyle diyorsun...

? Ciddimisin sen adam siz(veya sen) dedin diye uğraşıp yazmış. Teşekkür etmen ve ya şöyle şöyle yapamazmıyız yinede teşekkürler. demek yerine Aynısı değil bence daha kötü olmuş mu diyorsun. Ücretli yaptırsan yine bi derece ama yinede saygısızlığını gösterir.Ayrıca adam sana ücretli skripti ücretsizini ve 2 şekilde desteklisini + diğerinden daha iyisi(çünkü onda lapis kırınca şansa hediye çıkıyor ki bundakinide ayarlayabilirsin) sunuyor ve böyle diyorsun...
Nankörlük böyle bir şey olsa gerek :|

Son düzenleme:
Baya güzel olmuş. Beğendim.

Güzel görünüyor , gui menüsü beğenmedim fakat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl