giresun283428
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 286
- Minecraft
- giresun28
Discord:
Mert#4420
Kullanma o zaman ;)Bence daha kötü olmuş :(
Mert#4420
Kullanma o zaman ;)Bence daha kötü olmuş :(
Mert#4420
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Baya güzel olmuş. Beğendim
oKomut#8290
? Ciddimisin sen adam siz(veya sen) dedin diye uğraşıp yazmış. Teşekkür etmen ve ya şöyle şöyle yapamazmıyız yinede teşekkürler. demek yerine Aynısı değil bence daha kötü olmuş mu diyorsun. Ücretli yaptırsan yine bi derece ama yinede saygısızlığını gösterir.Ayrıca adam sana ücretli skripti ücretsizini ve 2 şekilde desteklisini + diğerinden daha iyisi(çünkü onda lapis kırınca şansa hediye çıkıyor ki bundakinide ayarlayabilirsin) sunuyor ve böyle diyorsun...Bence daha kötü olmuş :(
Mert#4420
Nankörlük böyle bir şey olsa gerek :|? Ciddimisin sen adam siz(veya sen) dedin diye uğraşıp yazmış. Teşekkür etmen ve ya şöyle şöyle yapamazmıyız yinede teşekkürler. demek yerine Aynısı değil bence daha kötü olmuş mu diyorsun. Ücretli yaptırsan yine bi derece ama yinede saygısızlığını gösterir.Ayrıca adam sana ücretli skripti ücretsizini ve 2 şekilde desteklisini + diğerinden daha iyisi(çünkü onda lapis kırınca şansa hediye çıkıyor ki bundakinide ayarlayabilirsin) sunuyor ve böyle diyorsun...
bilisim
An interval error hatası veriyor. yardım etNankörlük böyle bir şey olsa gerek :|
Mert#4420
Discordumu ekle oradan yardımcı olayım.An interval error hatası veriyor. yardım et
bilisim
istek yolladımDiscordumu ekle oradan yardımcı olayım.
Mert#4420
İstek gelmedi ?istek yolladım
bilisim
hmm sen yollaİstek gelmedi ?
hadiİstek gelmedi ?
mbboyun#0001
Mert#4420
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Baya güzel olmuş. Beğendim.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Menü tasarımıyla fazla ilgilenmedim.Güzel görünüyor , gui menüsü beğenmedim fakat.
mbboyun#0001
Önemli Değil.Değerli yorumun için teşekkür ederim..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!