Bulundu Günlük event yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.331
  • Etiketler Etiketler
    günlük

omer0

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
OmerTRd

Discord:

omert1

merhaba her gün saat 6 da evet komutunu çalıştıracak plugin lazim
onerceginiz pluginde nasil yapacagimi soyleseniz mutlu olurum

merhaba her gün saat 6 da evet komutunu çalıştıracak plugin lazim
onerceginiz pluginde nasil yapacagimi soyleseniz mutlu olurum
plugine gerek yok skript bilgisi olan birisi yardım edebilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinizi görecektir
siz mukemmelsiniz her zaman yardimci oluyonuz pluigini inceledim amaa nasil ayarlayacagim onu bilemedim
Benim paylaştığım eklentiyi kullanabilirsin. Günlere özel de komut ekleyebiliyorsun. (Örneğin her pazartesi saat 06:00 gibi)

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İlgini çekerse açık kaynak kodu:
eklentiyi nasil indirebilirim bulamadim discord botuna yonlendiriyor

siz mukemmelsiniz her zaman yardimci oluyonuz pluigini inceledim amaa nasil ayarlayacagim onu bilemedim

eklentiyi nasil indirebilirim bulamadim discord botuna yonlendiriyor
Discord ile giriş yaptıktan sonra profilinize aktaracak aşağıda paneli mevcut. Diğer ücretsiz eklentilerle birlikte.
1619371764509.png

Giriş yapma hakkındaki sorununuzu çözmem için yardımda bulunmak isterseniz siteden discord adresime ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Giriş yapma hakkındaki sorununuzu çözmem için yardımda bulunmak isterseniz siteden discord adresime ulaşabilirsiniz.
havedat.png

gunluk olmasi icin havedate ozelligini kapamammi gerek

Her gün olsun istiyosan HaveDate'i false yap sadece saati ayarlaman yeterli o zaman

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl