Güneş Batıdan Mı Doğacak? Dünyanın Manyetiği Kayıyor!

2020 güzel geçer diye bekliyoduk :(

2020 güzel geçer diye bekliyoduk :(
2020 Böyle geçiyor
download.jpg

Sonuç olarak biz de öleceğiz. Erken veya geç fark etmez ama öleceğimiz kesin bir sonuç :)

Yaşasın tam bağımsız Türkiye! ...

Acaba gerçekten 2020 yılının sonuna getirebilecek miyiz? Cidden daha 2. ayın başından birçok olay yaşadık ki bu asılsız haber olabilir.

Kıyamet kopacak halla gta 6 çıkacak :'D :'D

Bu olay, arada bir 2017'den beri konuşuluyor :D tamamen söylentiden ortaya çıkan bir şey. Daha kıyamet alametlerinin bazıları (Örn; Kabe yıkılacak, gece gündüze eşit olacak, yecüc dabbe mecüc deccal vs. gibi yaratıklar yer yüzüne çıkacak, kadın nüfusu 10 kat artacak, eşcinsellik artacak, islam dini kalmayacak gibi gibi...) gerçekleşmemişken yakın zamanda "Kıyamet kopacak!" söylentilerine inanmıyorum.

Bu olay, arada bir 2017'den beri konuşuluyor :D tamamen söylentiden ortaya çıkan bir şey. Daha kıyamet alametlerinin bazıları (Örn; Kabe yıkılacak, gece gündüze eşit olacak, yecüc dabbe mecüc deccal vs. gibi yaratıklar yer yüzüne çıkacak, kadın nüfusu 10 kat artacak, eşcinsellik artacak, islam dini kalmayacak gibi gibi...) gerçekleşmemişken yakın zamanda "Kıyamet kopacak!" söylentilerine inanmıyorum.
Aga o eşcinsel vs arttı zaten :d Ama cidden kıyamet çok yakınlaştı son yıllarımızı yaşıyoz belki en fazla 80 yıl sonra bu dünya olurmu bilmiyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl