Güncellenıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 851
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avelis

Ruh + Kum = Ruh Kumu
Elmaslar
830
Güncellenıyor!​

Ekli dosyalar

• Konu tasarımı (1).jpg
    Konu tasarımı (1).jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 211
  • javaw 2019-09-01 13-37-56-662.jpg
    javaw 2019-09-01 13-37-56-662.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 107
  • javaw 2019-09-01 13-35-06-401.jpg
    javaw 2019-09-01 13-35-06-401.jpg
    1.007,1 KB · Görüntüleme: 122
  • javaw 2019-09-01 13-37-26-763.jpg
    javaw 2019-09-01 13-37-26-763.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
Pek özellik göremedim, iyi forumlar

(Ücretsiz) Olarak bulunan eklenti paketini (EDİT) yaparak ve bunu satmayı denemeniz çok saçma ne kadar kaliteye ve bilgiye sahip olduğunuz belli olmaktadır..

(Ücretsiz) Olarak bulunan eklenti paketini (EDİT) yaparak ve bunu satmayı denemeniz çok saçma ne kadar kaliteye ve bilgiye sahip olduğunuz belli olmaktadır..
Katılıyorum kesinlikle

İsteyen Ücret öder isteyen ücretsiz kullanir, sen herkese saçma sapan yorumlar attıgın için dikkate almayacagım iyi forumlar​

Başkan Lobi Paketi Sonuçta Kaç Özellik Olabilir
Featherboard Leaktır Zaten Özellik Olarakda Cosmetic Koymuşundur.

Başkan Lobi Paketi Sonuçta Kaç Özellik Olabilir
Featherboard Leaktır Zaten Özellik Olarakda Cosmetic Koymuşundur.
Yorumun için teşşekürler.
ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşım yaptım 20tl makul bir fiyat.

Merhaba üzgünüm ama bir kaç eleştiri yapmak zorunda kalıcağım 20 tl çok fazla bence bu paket'e skyblock veya survival yapsaydınız menüler ile süsleseydiniz olabilirdi ancak lobi de yapabilicekleriniz çok sınırlı kasa sistemi menüler global coin sistemi gibi veya global vip sistemi yapabilmeniz gerekmektedir özellikleri resimli olarak olmasa da yazılı olarak konuya yazmanız paketinizi daha iyi tanıtmanıza yardımcı olucaktır başarılar.

Merhaba üzgünüm ama bir kaç eleştiri yapmak zorunda kalıcağım 20 tl çok fazla bence bu paket'e skyblock veya survival yapsaydınız menüler ile süsleseydiniz olabilirdi ancak lobi de yapabilicekleriniz çok sınırlı kasa sistemi menüler global coin sistemi gibi veya global vip sistemi yapabilmeniz gerekmektedir özellikleri resimli olarak olmasa da yazılı olarak konuya yazmanız paketinizi daha iyi tanıtmanıza yardımcı olucaktır başarılar.
Yorumun için teşşekürler konuyu en kısa sürede fiyati ile beraber güncelleyecegim.

Doğruyu söylemek gerekirse pakete az çok emek verildiğini rahatlıkla görebiliyorum. Bu arada fiyat gayet makul seviyede olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl