Skript Paylaşımı (Güncellendi) Mil Sohbet Botu skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meerzean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Skripti Ben Yaptım! Ve Ayrıca @meerzean Benden İzin Aldı! İlk Başta Çocuğun Açıklamasını Okur Musunuz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve Ayrıca Çocuk İlk Başlıkta Sohbet Robotu Mil Yazdı Yapay Zeka Değil!
Başta yapay zeka yazdım ama sonradan arkadaş hatırlatınca değiştirdim.

Dediklerinden herhangi bir şey anlamadım. Skripti sen yazdıysan nolacak ben zaten ben yazdım mı diyorum.
Ve ilk başlıkta sohbet robotu mil yazdı kesin
Di mi @meerzean

BİR DE BANA DİYORSUN DOĞRU DÜZGÜN OKU DİYE. İzin almasına bir şey demedim sözlerimi yansıtmayın. Okuduğunuzu düzgün okuyun.
Bu gereksiz uzatmanızdan ve agresif tavırlarınızdan hiç hoşlanmadım. Beğenmediyseniz beğenmediğiniz yanları yazıp sayfadan çıkarsınız. Ayrıca bu paylaştığım ikinci skript. Bunu göz önünde bulundurarak yorum yapın.

Başlığı yazarken yapay zeka olarak yazdım çünkü aklıma başka birşey gelmedi arkadaş yazınca aklıma geldi. Sürekli eleştirmek yerine birazcıkta tebrik etmeyi öğrenseniz keşke.
Biz eleştirdiğimiz sürece gelişebiliriz. Örneğin devletler şöyle çalışır; Bir hata bulunur bir olay olur (ve ya bir eleştiri ve ya dilekçe) ve düzeltilir. (Örneğin servis araçlarının kapısının otomatik olmasının sebebi manuelken çok fazla çocuk parmağını sıkıştırıyordu). Hem tebrik etttiğim kişiler var.

Başta yapay zeka yazdım ama sonradan arkadaş hatırlatınca değiştirdim.

Bu gereksiz uzatmanızdan ve agresif tavırlarınızdan hiç hoşlanmadım. Beğenmediyseniz beğenmediğiniz yanları yazıp sayfadan çıkarsınız. Ayrıca bu paylaştığım ikinci skript. Bunu göz önünde bulundurarak yorum yapın.
Aaa! Bende bunu yapıyordum. Başlık düzeltildi eleştirilerimi göz önüne alırsın.

Biz eleştirdiğimiz sürece gelişebiliriz. Örneğin devletler şöyle çalışır; Bir hata bulunur bir olay olur (ve ya bir eleştiri ve ya dilekçe) ve düzeltilir. (Örneğin servis araçlarının kapısının otomatik olmasının sebebi manuelken çok fazla çocuk parmağını sıkıştırıyordu). Hem tebrik etttiğim kişiler var.

Aaa! Bende bunu yapıyordum. Başlık düzeltildi eleştirilerimi göz önüne alırsın.
Evet "gereksiz agresif" eleştirilerini göz önüne alacağım.

Her ne kadar bilindik ve klasik bir sistem olsa da oldukça emek verilen ve güzel bir sistem olmuş ki şahsen ben çok beğendim, eline sağlık <3

bot sıradan olmuş mesajda yanlışıkla bi boşluk bıraksanız veya 1 harf fazladan yazsanız çalışmaz

Her ne kadar bilindik ve klasik bir sistem olsa da oldukça emek verilen ve güzel bir sistem olmuş ki şahsen ben çok beğendim, eline sağlık <3
Güzel yorumun için teşekkürler ekleyecek birşey gelmedi aklıma :-)

bot sıradan olmuş mesajda yanlışıkla bi boşluk bıraksanız veya 1 harf fazladan yazsanız çalışmaz
Bu sorunun önüne nasıl geçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok :enteresan:

Güzel yorumun için teşekkürler ekleyecek birşey gelmedi aklıma :-)

Bu sorunun önüne nasıl geçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok :enteresan:
O sorunun önüne bence hiç bir şekilde geçilemez güzel konu elmas atıyom tut sen

Sıradan ve klasik baydı artık

çaylak rehberler için kullanışlı olabilir

Yeni nesil sunucularda kullanılabilcek gayet güzel bir asistan skripti olmuş geliştirilebilir eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl