Skript Paylaşımı (Güncellendi) Mil Sohbet Botu skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meerzean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meerzean

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
25
Minecraft
meerzean

Discord:

meerzean#6329

Merhabalar, Bu skriptin fikrini @BilgisizOyuncuTR 'den aldım. Forumda paylaştığı Milenium (Tıkla git) fikrini gördüm ve geliştirmek istedim. Kendisinden paylaşmak için izin aldım. Adı uzun ve akılda kalıcı olmadığı için kısalttım ve "Mil" yaptım.

Skript şöyle: Komut yerine sohbete yazıyorsunuz (örnek: mil mute at argo, mil mute at küfür vs.) Oyuncunun adını girmenizi istiyor giriyorsunuz ve o kişiye mute, kick veya ban atılıyor. Başta yazdığınız komuta bağlı. (Gereken yetkiler: Mute için "mil.use" Ban,kick için "mil.ustyetki")

2020-02-15_17.06.24.png

2020-02-15_17.06.27.png

2020-02-15_17.06.46.png

Yaptırabileceğiniz şeyler:
mil mute at argo,küfür,spam,reklam
mil kick at
mil ban at
mil sohbet temizle

Başta mil kullanmasanızda olur. (sohbet temizle, ban at, kick at vs.)

Kod:
on load:
    set {sure::argo} to 120 # argo mute süresi
    set {sure::kufur} to 1200 # küfür mute süresi
    set {sure::reklam} to 99999 #reklam mute süresi
    set {sure::spam} to 500 #spam mute süresi

options:
    prefix: &6&lMil &8► &7 #Baş prefixi isterseniz değiştirebilirsiniz
    muteat::reklam: false
    muteat::argo: false
    muteat::kufur: false
    muteat::spam: false
    muteat::kaldir: false
    yuksekyetki::ban: false
    yuksekyetki::kick: false

on chat:
    if player has permission "mil.use":
        if message contains "mil mute at reklam" or "mute at reklam":
            wait 1 second
            send "{@prefix} Mute atılacak oyuncunun adını girin." to player
            set {muteat::reklam} to true

if message contains "mil mute at spam" or "mute at spam" or "mute at yardırma":
            wait 1 second
            set {muteat::spam} to true

if message contains "mil mute at küfür" or "mute at küfür":
            wait 1 second
            set {muteat::kufur} to true

if message contains "mil mute at argo" or "mute at argo":
            wait 1 second
            set {muteat::argo} to true

if message contains "mil chat sil" or "chat sil" or "chat temizle" or "sohbet sil" or "sohbet temizle":
            loop 100 times:
                send "" to all players # Konsolda boşa yer kaplamasın diye broadcast kullanmadım.
            broadcast "{@prefix} &bSohbet &7başarılı bir şekilde &btemizlendi. &d&n(%player%)"

if message contains "mil mute kaldır" or "mute kaldır" or "mil mute kaldir":
            wait 1 second
            set {muteat::kaldir} to true
            send "{@prefix} &bMute &7kaldırılacak oyuncunun &badını &7girin." to player

if message contains "mil ban at" or "ban at" or "ban ateşle":
            wait 1 second
            set {yuksekyetki::ban} to true
            send "{@prefix} &bBan &7atılacak oyuncunun &badını &7girin." to player

if message contains "mil kick at" or "kick at" or "kick ateşle":
            wait 1 second
            set {yuksekyetki::kick} to true
            send "{@prefix} &bKick &7atılacak oyuncunun &badını &7girin." to player

#İsim girme-Muteleme yerleri lütfen kodlara dokunmayın sadece "execute console command" kısımlarını değiştirin.
on chat:
    if {muteat::reklam} is true:
            loop all players:
                if message contains "%loop-player%":
                    execute console command "mute %loop-player% %{sure::reklam}%"
                    send loop-player title "&cSusturuldun" with subtitle "&bReklam %{reklamsure}%sn" for 120 ticks
                    set {muteat::reklam} to false
                    send "{@prefix} &b%loop-player% &7adlı oyuncuyu &breklam &7sebebiyle susturdunuz." to player

if {muteat::argo} is true:
            loop all players:
                    send loop-player title "&cSusturuldun" with subtitle "&bArgo %{argosure}%sn" for 120 ticks
                    execute console command "mute %loop-player% %{sure::argo}%"
                    set {muteat::argo} to false
                    send "{@prefix} &b%loop-player% &7adlı oyuncuyu &bargo &7sebebiyle susturdunuz." to player

if {muteat::spam} is true:
            loop all players:
                    send loop-player title "&cSusturuldun" with subtitle "&bSpam %{spamsure}%sn" for 120 ticks
                    execute console command "mute %loop-player% %{sure::spam}%"
                    set {muteat::spam} to false
                    send "{@prefix} &b%loop-player% &7adlı oyuncuyu &bspam &7sebebiyle susturdunuz." to player

if {muteat::kufur} is true:
            loop all players:
                    execute console command "mute %loop-player% %{sure::kufur}%"
                    send loop-player title "&cSusturuldun" with subtitle "&bKüfür %{kufursure}%sn" for 120 ticks
                    set {muteat::kufur} to false
                    send "{@prefix} &b%loop-player% &7adlı oyuncuyu &bküfür &7sebebiyle susturdunuz." to player

if {muteat::kaldir} is true:
            loop all players:
                    send loop-player title "&aArtık Konuşabilirsin." for 120 ticks
                    execute console command "mute %loop-player% 0"
                    set {muteat::kaldir} to false

if {yuksekyetki::ban} is true:
        if player has permission "mil.ustyetki":
            loop all players:
                    execute console command "ban %loop-player% &cBanlandınız."
                    send "{@prefix} &bBan &7atılacak oyuncunun &badını &7girin." to player
                    set {yuksekyetki::ban} to false

if {yuksekyetki::kick} is true:
        if player has permission "mil.ustyetki":
            loop all players:
                    execute console command "kick %loop-player% &cKicklendiniz."
                    send "{@prefix} &bKick &7atılacak oyuncunun &badını &7girin." to player
                    set {yuksekyetki::kick} to false

command /mil:
    permission: mil.use
    trigger:
        send "&6&m-------------------------" to player
        send "&r   &6Mil &7Yapay Zeka Skript" to player
        send "&r   &6Mil &7İşlerinizi Kolaylaştırır" to player
        send "&r   &6Mil &7Mute atar, Ban atar, Kickler" to player
        send "&r   &6Mil'i &7sevin. Mil Adamdır." to player
        send "&6&m-------------------------" to player

Son düzenleme:
Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş Ben Senin Kadar İyi Yapamamıştım İlk Skriptim Olduğu İçin. Bu Yol Üzerinde Başarılar Dilerim İnşallah İyi Yerlere Gelirsin. Geliştirmene Zaten Discord Üzerinden İzin Vermiştim Sormayın Lütfen!

Uğraşılmış belli ama ben buradaki amacı pek anlamadım biraz daha açıklayabilirsin.​

Uğraşılmış belli ama ben buradaki amacı pek anlamadım biraz daha açıklayabilirsin.​
Komut Bilmeyen Yetkili Ve Rehberler İçin Yazmıştım Ben Ama Arkadaşın Amacını Bende Bilmiyorum :)

Yapay zeka ile alakası yok. İçerik adını değiştirmeni öneririm.

Bende skriptte yeniyim biraz fazla gereksiz uzadığını gördüm skriptin. Ayrıca anlamadığım birkaç satırı bu skript sayesinde anladım.

Dostum on chat: kısmından sonraki satıra "cancel event" ekler isen, sohbet kirliliği olmaz. Bu da daha güzel bir şekilde olur.

Yapay zeka ile alakası yok. İçerik adını değiştirmeni öneririm.
Haklısınız. Değiştirdim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dostum on chat: kısmından sonraki satıra "cancel event" ekler isen, sohbet kirliliği olmaz. Bu da daha güzel bir şekilde olur.
Teşekkürler düşünmüştüm ama kimin ne komut girdiğini görmemiz için koymadım.

Artık bıktım sizin gibilerden. Yapay zeka değil bu robot ya robot. Birde konuya bakıp gelmişsin. Madem geliştireceksin o yorumlarada bakardın. Bir istek var mı diye. Yorumlara baksaydın şu an yapay zeka yazmayacağını bilirdin... Üzgünüm ama skript çok kötü herhangi bir amacı yok. Hem variable list değil hemde çok fazla variable var. Gidin konuyu araştırın yorumlara bakın mademki geliştirmek istiyorsunuz..

Artık bıktım sizin gibilerden. Yapay zeka değil bu robot ya robot. Birde konuya bakıp gelmişsin. Madem geliştireceksin o yorumlarada bakardın. Bir istek var mı diye. Yorumlara baksaydın şu an yapay zeka yazmayacağını bilirdin... Üzgünüm ama skript çok kötü herhangi bir amacı yok. Hem variable list değil hemde çok fazla variable var. Gidin konuyu araştırın yorumlara bakın mademki geliştirmek istiyorsunuz..
Sizcede yeni skripte başlayan biri için fazla eleştirmemişmisiniz? Yorumlara zaten baktım ama birşey göremedim. Komut girmeye üşenen kişiler için belki güzel bir skript olabilir.

Sizcede yeni skripte başlayan biri için fazla eleştirmemişmisiniz? Yorumlara zaten baktım ama birşey göremedim. Komut girmeye üşenen kişiler için belki güzel bir skript olabilir.

Başlığı yazarken yapay zeka olarak yazdım çünkü aklıma başka birşey gelmedi arkadaş yazınca aklıma geldi. Sürekli eleştirmek yerine birazcıkta tebrik etmeyi öğrenseniz keşke.

Bu Skripti Ben Yaptım! Ve Ayrıca @meerzean Benden İzin Aldı! İlk Başta Çocuğun Açıklamasını Okur Musunuz?

Ve Ayrıca Çocuk İlk Başlıkta Sohbet Robotu Mil Yazdı Yapay Zeka Değil!

Bu Skripti Ben Yaptım! Ve Ayrıca @meerzean Benden İzin Aldı! İlk Başta Çocuğun Açıklamasını Okur Musunuz?

Ve Ayrıca Çocuk İlk Başlıkta Sohbet Robotu Mil Yazdı Yapay Zeka Değil!

Dediklerinden herhangi bir şey anlamadım. Skripti sen yazdıysan nolacak ben zaten ben yazdım mı diyorum.
Ve ilk başlıkta sohbet robotu mil yazdı kesin
Di mi @meerzean

BİR DE BANA DİYORSUN DOĞRU DÜZGÜN OKU DİYE. İzin almasına bir şey demedim sözlerimi yansıtmayın. Okuduğunuzu düzgün okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl