Guncelleme Yazısı Skripti ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klokia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klokia

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
Merhaba Ben Sunucuma Birşey Ekledikten Sonra Herzaman Discordan Paylaşırım Söyle Söyle Yapıldı Fln Diye Ama Fazla Kişi Görmez Bende Sizden Söyle Bir Skript İstiyorum Mesela configten ayarlıcaz bunu Oyuncu Oyuan girdikten sonra ekrana Kitap Gelecek Orda Configten Yazdıklarımız Gözükcez Veya Kitap Olmasada Ginede Ekrana Bunlar Bunlar Eklendi Diye Yazı Gelmesini İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Bunu indir. Kod çok kısa olduğu için yanlış kopyalanıyor, Yeni Metin Belgesinden bak.

ADD-ON: SKELLET

Ekli dosyalar

Merhaba Ben Sunucuma Birşey Ekledikten Sonra Herzaman Discordan Paylaşırım Söyle Söyle Yapıldı Fln Diye Ama Fazla Kişi Görmez Bende Sizden Söyle Bir Skript İstiyorum Mesela configten ayarlıcaz bunu Oyuncu Oyuan girdikten sonra ekrana Kitap Gelecek Orda Configten Yazdıklarımız Gözükcez Veya Kitap Olmasada Ginede Ekrana Bunlar Bunlar Eklendi Diye Yazı Gelmesini İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz
Authme veya Essentials "motd.txt" dosyasından yazabilirsiniz.

Yazdığım skriptin çalışmasını sağlayan gerekli bir eklenti(addon)

Çalışmadı sanırım addon eklemem gerkede pek bilmiyorum addon fln link atarmısın en yapıcagımı soylermisiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Authme veya Essentials "motd.txt" dosyasından yazabilirsiniz.
M
Merhaba,Öylede Pek FarkEtmiyorlar Bana Böyle Fark Etmelerini Saglıyacak Bir Şey Lazım @
xSchenaTR
yaptıgının aynısı gibi ama calışmadı sanırım addon eklemek gerek addon nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Çalışmadı sanırım addon eklemem gerkede pek bilmiyorum addon fln link atarmısın en yapıcagımı soylermisiniz

M
Merhaba,Öylede Pek FarkEtmiyorlar Bana Böyle Fark Etmelerini Saglıyacak Bir Şey Lazım @
xSchenaTR
yaptıgının aynısı gibi ama calışmadı sanırım addon eklemek gerek addon nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Dostum, eğer ki fark etmelerini istiyorsan bu türlü dediğim daha mantıklı ama "titlemanager" bölümüne yazabilirsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak @xSchenaTR arkadaşın verdiği "txt" klasörü indirip .sk halinde -> Skript klasörüne atarsın.

"titlemanager" bölümüne yeni eklentiler için /bilgi yazarsın onlar da bu komutu girerek görürler.
Malesef yaptım ama hiçbiri görmüyor ki :D bu arada arkadaşın bana attıgı skripti denedim ama caşımadı 0 hata ama çalışmıyor etki etmiyor ? neden sizce

skQuery, skRayFall, Skellet, TuSKe

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linkte, Sağ tarafta hepsini bulabilirsin.

hepsini indirdim ama etki etmiyor skript lutfen ya yardımcı olun cok ihtiyacım var

hepsini indirdim ama etki etmiyor skript lutfen ya yardımcı olun cok ihtiyacım var
0 hata var ama etki etmiyor

Kod:
#Jystx
#Bu Skript sayesinde 20 dakikada bir sunucunuza bilgi mesajı tüm herkese gelir.
#Güncelleme hakkında bilgi almak istediklerinde /bilgi yazmaları yeterli olacaktır.
#Gerekli alanı doldurun eğer sığmaz diyorsanız send "mesaj" to player altına bunu ekleyin.
#Stop yazısının altına değil diğer send "mesaj" to player yazılarının altına yazın.
#Aksi halde skript error(hata) verir.
#20 yazan yeri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz o kısım kaç dakikada bir mesajın herkese geleceğini gösterir ben 20'ye ayarladım siz isterseniz 60 yani 1 saat gibi değiştirebilirsiniz.
#İyi Günler İyi Oyunlar..

every 20 minute:
    send to "&cDuyuru &7: &eGüncelleme hakkında bilgi almak için &a/bilgi &eyazın." all players

command /bilgi:
    permission: bilgi.al
    permission message: &cYetkiniz bulunmamaktadır.
    trigger:
        send "&6======&aGüncelleme&6======" to player
        send "&7test" to player
        send "" to player
        send "" to player
        send "" to player
        send "&6======&aGüncelleme&6======" to player
        stop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl