Güncel Sunucu Sürümü Kaç olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 105
  • Etiketler Etiketler
    sürüm

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Dostlar selamlar ben bir minecraft skyblock sunucusu açmak istiyorum 1.8 ve 1.16.5 aktif olarak oynadığım sürümlerdi hiç daha üzerini denemedim şu an 1.20.x 1.21.x sürümler çıkmış durumda ve pluginlerin çoğuda artık 1.20 ve üzeri olarak çıkıyor yani çıkıyor derken güzel kaliteli pluginlerden bahsediyorum sizce güncel versiyon olarak hem yeni pluginleri yakalayabilen hemde stabil olan sunucu açmak için gereken "skyblock için" olan sürüm kaç 1.16.5 gibi belirli bir stabil bir sürüm ne önerirsiniz bilgilendirebilirseniz sevinirim iyi forumlar

Eğer bugün bir sunucu açacaksan, kesinlikle 1.20.4 ve üstü sürümüleri hedeflemelisin. Neden dersen:

• Performans (Folia ve Purpur): Yeni nesil sunucu yazılımları (özellikle çok çekirdek desteği sunanlar) artık tamamen güncel sürümlere odaklanmış durumda. 1.16.5 artık "eski" kategorisine girmeye başladı.
  • Modern Plugin Desteği: Bahsettiğin o kaliteli ve "premium" pluginlerin çoğu artık Java 17 hatta Java 21 gerektiriyor. Bu da seni otomatik olarak 1.20 ve üzerine itiyor.
  • İçerik Zenginliği: 1.21 ile gelen yeni bloklar, dekoratif öğeler ve mekanikler Skyblock adalarını çok daha görsel ve modern kılıyor.

1.21.11 diyebilir güncel olmak her zaman çok daha iyidir ek olarak her güncel sürümde bağımsız pluginer arkadaşlar da oluyor güzel eklentileri de oluyor tavsiye ederim takıldığın yerde yardımcı olabilirim

Performans almak istiyorsanız Purpur her zaman daha optimize çalışır. Sürüm olarak ta şuan bütün sunucuların kullandığı 1.21.4 sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda şu anda yapılan neredeyse bütün Pluginler 1.21.4'te daha optimize ve temiz çalışıyor bence 1.21.4 Purpur kullanın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl