whiskeytr
Merhaba arkadaşlar güncel açık exploit grief vb kapatmak için pluginler önerirmisiniz, ben en son sunucu açtığımda 2017 2018 gibi şeyler falan vardı anticrash antiwdl falan bunlar iş yapıyor mu hala güncel ne kullanabilirim neler yapbilrim
www.mc-tr.com
Konunuzu inceledim teşekkür ederim fakat AntiCheatAddition paralı gözüküyor erişilmiyor ve AnarchExploitFixes'da sunucu açılırken hata veriyorRehber - 1.20.1 Sürümü - Koruma Eklentileri ve Optimizeleri
1.19.4 SURVİVAL SUNUCUSU İÇİN GEREKLİ KORUMA EKLENTİLERİ Merhaba MC-TR sakinleri, ben Whiskey. Bu yapmış olduğum rehber kişisel olarak satışını yaptığım paketlerde kullandığım eklentileri içermektedir. İlk 3 sırada ki eklentiler github projesi olduğu için maven ile build edilerek denenmiştir...www.mc-tr.com
AntiVPN ve UltimateAntiBot kurdum lpx paralı sanırım ücretsiz olarak lazımcrash koruması için lpx kullanabilirsin bot vs içinde xcord önerebilirim
whiskeytr
AntiCheatAddiation Github'ından build etmen gerekli build edemezsen Discord üzerinden iletişime geç yardımcı olayım.Konunuzu inceledim teşekkür ederim fakat AntiCheatAddition paralı gözüküyor erişilmiyor ve AnarchExploitFixes'da sunucu açılırken hata veriyor
AntiVPN ve UltimateAntiBot kurdum lpx paralı sanırım ücretsiz olarak lazım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!