Gün içinde karşılaştığınız olaylar'ı anlatın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.110
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingOf0

"~SimitSu"
Elmaslar
746
Minecraft
SimitSu

Discord:

kingOf0!#4055

Merhaba Mc-Tr üyeleri ben @kingOf0,
Bu konumda otobüsteyken aklıma gelen konu olan "Gün içinde karşılaştığınız olaylar'ı anlatın"'dan bashedeceğim.

Şu şekilde günlük hayatınızda karşılaştığınız olayları anlatmanız gerekiyor:
Otobüs'ün en arkasına gitmek için aradan derecen geçen amcalar.

Cool'um şeklinde dolaşan, 1.70-1.80 boylarında, 50-60 kilo kibrit gibi, "moruk ya, tamam ya" gibi sözler kullanan, genellikle isimleri "Berke can - Özge can" olan, oksijen solumaması gereken ve Türk olarak yaşamayı hak etmeyen insanlar.

Ne kadar taşınmadan önce "Toplu Taşıma"'nın ne olduğunu çözememiş olsamda şuan bulunduğum yerde ne garip bir yer olduğunu anlamış bulunmaktayım xd

Nereden başlasam bilmiyorum ki, oturacak yer bulamayıp tekerleğin o kavisine oturup milleti seyretmek önüme gelen ablalar çocuklar filan insan zor durumda kalıyor abi xd

Kod:
1- Mc-TR forumunda gezinirken evin sokağından tır geçmesi sonucu deprem olur gibi sallanmam. :D
2- Unlu Gıda'da satış yapan dedikoducu teyzeler.
3- Kız arkadaşım ve ben çok kıskanç kişileriz meydana indiğimde sürekli önüme bir bayan gelmesi
beni rahatsız eder ve oradan sıvışmaya çalışırım ama çok zor çünkü bir sürü insanla beraber çarpmadan geçmek... :D
4- Her gün yolda gördüğüm Grup halindeki en az 20 yaşlarında görünen 4 Tane Zenci :D
5- Dışarı her gün çıktığımdan ve hızlı bir şekilde işlerimi bitirmek için koşduktan sonra insanların bana garip bakışı. :/
çok hızlı olduğum için ehehehe

Daha çok macera var ama kimisi saçma kimisi var ama aklımda değil olursa düzenlerim şimdi derler bunlarda saçma fln :D

Oyunlarda Yardım Edinci Abi Sağol , Kardeşim Sağol Bir Gün İşim Çıkar Malesef Diyince Küfür Edenler Hayatımda Çok Mevcut Deliriyorum Ama Sabrediyorum Her İnsanın İlla Bir İşi Olucaktır Zaten Olmasa Ederimde.

Oyunlarda Yardım Edinci Abi Sağol , Kardeşim Sağol Bir Gün İşim Çıkar Malesef Diyince Küfür Edenler Hayatımda Çok Mevcut Deliriyorum Ama Sabrediyorum Her İnsanın İlla Bir İşi Olucaktır Zaten Olmasa Ederimde.
,Ah ahh, bilmezmiyim. Allahtan bana basit şeylerle geliyorlar :D

Metroyla Kadiköy'e gidenler bilir merdivenlerden ilk çıkmanın ne kadar zor olduğunu... Metrodan ilk çıkan kişi ben oldum aşırı derecede gururlandım. O kadar insan içerisinden ilk ben çıktım bence ödül bile alabilirim..

Her gün yaşanan klasik olaylar;
1-Servise binene kadar sokak'dan geçen türlü türlü insanlar,her sabah arkadaşını çağırmak için tüm sokağı inleten çocuk.
2-Servise ilk adımı attığım'da bile gelen parfüm kokusu (Sınıfa girdikten sonra ki'ni demiyorum bile)
3-Çıkış'da her gün sakallı dayıların beklemesi
4-Çıkış'da her gün kavga olması
5-Her gün servisin arkasına takılmaya çalışan çocuklar (liseli)
6-Bitmek bilmeyen ödevler
7-Kızların bitmeyen tavırları
8-Eve gidene kadar servis'de açılan ergen şarkıları (Genellikle kızların açtığı)
vb.. durumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl