www.mc-tr.com
kanka bu plugin biraz benim işimi görmez çok eksikleri var gibi tamamiyle benim yorumum yanlış anlama sakın benim shopumda bu dediğim şeyi yapabilirmiyiz acaba ?Dostum virtualshop kullanabilirsin türk yapımı bir market pluginidir ve şiddetle tavsiye ederim
İndirme Linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tanıtım:Rehber - VirtualShop︱1.7 - 1.16 ︱Türk yapımı market plugini!
Selamlar Bugün sizlerle inceleyeceğimiz plugin VirtualShop. PLUGİN HAKKINDA BİLGİLER Türk yapımı bir plugindir, sunucularda kesinlikle kullanılabilicek faydalı bir plugin. GUI Desteği, admin menüsü, vb mevcut. NASIL İNDİRİLİP KURULUR Aşşağı kısımda gösterdiğim indirme linkleri kısmından...www.mc-tr.com
Sen market plugini istemiyormuydun eksik yok bence plugin çok kullanışlı.kanka bu plugin biraz benim işimi görmez çok eksikleri var gibi tamamiyle benim yorumum yanlış anlama sakın benim shopumda bu dediğim şeyi yapabilirmiyiz acaba ?
kanka pluginde alırken sadece 64 tane alıp 64 tane satabiliyorsun yani 1er 16şar 32 şer ve 64 er almak için çok uğraşmak gerekir beni anladın mı ?Sen market plugini istemiyormuydun eksik yok bence plugin çok kullanışlı.
Marketteki satın alma/satma menüsünde eksiltme çoğaltma sistemiyle kolayca 16 32 tane falan alınıyor.kanka pluginde alırken sadece 64 tane alıp 64 tane satabiliyorsun yani 1er 16şar 32 şer ve 64 er almak için çok uğraşmak gerekir beni anladın mı ?
Marketteki satın alma/satma menüsünde eksiltme çoğaltma sistemiyle kolayca 16 32 tane falan alınıyor.
Arkadaşlar sizde virutal shop ici doldurulmuş hali varsa atarmısınız cunku ben indirdigimde bom bos geliyor birde vip ozel market kısmı yapilabilirmi cok acil cevaplarsaniz cok sevinirim.Bu eklentide onaltışar v.b satış gibi bir özellik olduğunu hatırlamıyorum. Başka bir eklentiye geçmeyi deneyebilirsin.
Eskiden dolu geliyordu fakat bu sorunu bende sordum plugin yapımcısına sordum cevabı şöyle verdi; plugin 1.16 destekli olduğundan 1.16'da bazı itemler değiştiği için bug yapabilceği için boş bıraktım dedi yani sen istediğin şekilde doldurabilirsin çok vaktini almaz.Arkadaşlar sizde virutal shop ici doldurulmuş hali varsa atarmısınız cunku ben indirdigimde bom bos geliyor birde vip ozel market kısmı yapilabilirmi cok acil cevaplarsaniz cok sevinirim.
peki vip market yapmıştım gushoprecorded'te bunda nasıl yapacağım veya başka yönetim önerirseniz çok iyi olur /vipmarket gibi mesela ?Eskiden dolu geliyordu fakat bu sorunu bende sordum plugin yapımcısına sordum cevabı şöyle verdi; plugin 1.16 destekli olduğundan 1.16'da bazı itemler değiştiği için bug yapabilceği için boş bıraktım dedi yani sen istediğin şekilde doldurabilirsin çok vaktini almaz.
Eklediğin bir kategoriye sağ tıklayacaksın permission'a basacaksın ve permini belirliceksin sonra o permi viplere vericeksin sonra o market /market'te gözükücek sadece vip olanlar açabilicek.peki vip market yapmıştım gushoprecorded'te bunda nasıl yapacağım veya başka yönetim önerirseniz çok iyi olur /vipmarket gibi mesela ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!