Volume
Skripter & BackEnd Coder
- Elmaslar
- 75
- Minecraft
- VolumeGG
SkQuery Gerekmektedir !
Öncelikle Merhaba :)
Bugün Kodladığım Chat Menü Skriptini Sizlere Sunuyorum. Arg Sistemi ile Yapmadım Fakat Az Kaplaması için Yakında Arg Sistemi ile Kodlayıp Tekrar Paylaşacağım.
Eksiklerimi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.Kod Kısmı En Alttadır.
Kullanım
Kullanımı Oldukça Basittir. /cm - /chatmenu - /chatm - /cmenu yazarak Menüye Ulaşabilirsiniz.Daha Sonrasında ise Eşyalardan İstediğinize Tıklayıp Chat'i Silebilir,Açıp Kapatabilirsiniz.
Chat Kapalı İken Yetkililerin Konuşmasını İstiyorsanız Yetkili Grubuna "genel.chatyetkili" yetkisini eklemelisiniz.
Chat Menüsünü Açabilmek ve Chat Özelliklerini Kullanabilmek için "genel.cm" yetkisini eklemelisiniz.
Bazı Resimler
Menü
Chat Silinmesi
Chat Kapatma ve Kapalı Chat Yetkili Yazısı
Chat Açma ve Oyuncu Yazısı
Kod Kısmı
Öncelikle Merhaba :)
Bugün Kodladığım Chat Menü Skriptini Sizlere Sunuyorum. Arg Sistemi ile Yapmadım Fakat Az Kaplaması için Yakında Arg Sistemi ile Kodlayıp Tekrar Paylaşacağım.
Eksiklerimi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.Kod Kısmı En Alttadır.
Kullanım
Kullanımı Oldukça Basittir. /cm - /chatmenu - /chatm - /cmenu yazarak Menüye Ulaşabilirsiniz.Daha Sonrasında ise Eşyalardan İstediğinize Tıklayıp Chat'i Silebilir,Açıp Kapatabilirsiniz.
Chat Kapalı İken Yetkililerin Konuşmasını İstiyorsanız Yetkili Grubuna "genel.chatyetkili" yetkisini eklemelisiniz.
Chat Menüsünü Açabilmek ve Chat Özelliklerini Kullanabilmek için "genel.cm" yetkisini eklemelisiniz.
Bazı Resimler
Menü
Chat Silinmesi
Chat Kapatma ve Kapalı Chat Yetkili Yazısı
Chat Açma ve Oyuncu Yazısı
Kod Kısmı
Kod:
options:
prefix:&f&l[&4&lFurkan&k&l:&6&lOtuk&f&l]
pmessage: &4Gerekli Yetkiye Sahip Değilsin.
command /chatmenu:
aliases: cm,chatm,chatyonet,cmenu
permission: genel.cm
permission message: {@pmessage}
trigger:
open chest with 1 row named "&e&lChat Menüsü" to the player
format slot 0 of player with green wool named "&b&k||&6Chat'i Aç&b&k||" to close then run [execute player command "/chatac"]
format slot 4 of player with stone named "&b&k||&6Chat'i Temizle&b&k||" to close then run [execute player command "/chatsil"]
format slot 8 of player with red wool named "&b&k||&6Chat'i Kapat&b&k||" to close then run [execute player command "/chatkapat"]
command /chatsil:
trigger:
loop 250 times:
send "" to all players
send "{@prefix} %player% Chat'i Temizledi !"
command /chatkapat:
trigger:
set {chatkapali} to true
broadcast "{@prefix} &8&l» &aSohbet %player% Tarafından Kapatıldı!"
command /chatac:
trigger:
set {chatkapali} to false
broadcast "{@prefix} &8&l» &aSohbet %player% Tarafından Açıldı!"
on chat:
{chatkapali} is true:
cancel event
if player has permission "genel.chatyetkili":
send "&e&l[KAPALI CHAT YETKILISI] &4&l%player% &2&l» &b%message% " to all players
else:
send "{@prefix} &8&l» &9Sohbet kapalıdır, &4konuşamazsın!" to player