Ozngky
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 46
- Minecraft
- Ozngky
Discord:
Ozngky
Ozngky
ZiyaBRN#8832
Merhabalar Gui Destekli Arkadaşlık Sistemi arıyorum skript yada plugin önerisi olan varmı acaba friends diye bir plugin denedim türkçe config ayarlayamadım sorun çıkardı başka önerisi olan varmı ?
Ozngky
Evet Fena Değil Ama Bu Arkadaşlıktan Çok Efekt İle Alakalı :)sanırım bunda gui var, hiç kullanmadım ama belki çalışır.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ZiyaBRN#8832
Evet Fena Değil Ama Bu Arkadaşlıktan Çok Efekt İle Alakalı :)
Ozngky
peki bu olabilir mi?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
buda ücretlisiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ZiyaBRN#8832
Onu zaten denemiş fakat türkçeleştirememiş :D neyse konu çözüldüBunu kullanabilirsin:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ozngky
Türkçeleştirip reload atınca hata veriyor plugin gui açılmıyor:)Bunu kullanabilirsin:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yoksa bu daha çok işime yarar...Türkçeleştirip reload atınca hata veriyor plugin gui açılmıyor:)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!