Bulundu Gui yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkqnn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Facebook
Domatoespow_
X
Domatespow_

Discord:

Stabil Was Extreme#9191

Skript ile bir gui yapıcam. 1 slot boş kalıcak oraya kılıç koyulacak. Bir tanede yün olacak aynı menüde yüne basınca koyduğum kılıcın loresini değiştirecek. Eğer o slotta bir kılıç yoksada mesaj gönderecek. Nasıl yaparım yardım lazım.

Şu anda aklıma loop all items in gui olabileceği aklıma geldi bir anda ama nasıl yapacağım onu bilmiyorum

Skript’in vanilla GUI’lerini kullanabilirsiniz.

JavaScript:
command /vanillaGUI:
    description: The best way of doing something.
    trigger:
        set metadata tag "vanillaGUI" of player to chest inventory with 3 rows# named "&7Hello There"
        set slot 0 of metadata tag "vanillaGUI" of player to stone named "&6General Kenobi"
        set slot 1 of metadata tag "vanillaGUI" of player to player's skull named "&6%player%" with lore "&7Right click me to receive my head!"
        open (metadata tag "vanillaGUI" of player) to player

Eğer istediğiniz şeyi daha detaylı anlatsaydınız iyi olurdu… Çünkü ne yapacağınızı bilmiyorum. Ortaya bir Skript yazıp koymak sizi fazla uğraştıracaktır.

Yardım isterseniz discord üzerinden iletişime geçmekten çekinmeyin, iyi forumlar <3

Skript’in vanilla GUI’lerini kullanabilirsiniz.

JavaScript:
command /vanillaGUI:
    description: The best way of doing something.
    trigger:
        set metadata tag "vanillaGUI" of player to chest inventory with 3 rows# named "&7Hello There"
        set slot 0 of metadata tag "vanillaGUI" of player to stone named "&6General Kenobi"
        set slot 1 of metadata tag "vanillaGUI" of player to player's skull named "&6%player%" with lore "&7Right click me to receive my head!"
        open (metadata tag "vanillaGUI" of player) to player

Eğer istediğiniz şeyi daha detaylı anlatsaydınız iyi olurdu… Çünkü ne yapacağınızı bilmiyorum. Ortaya bir Skript yazıp koymak sizi fazla uğraştıracaktır.

Yardım isterseniz discord üzerinden iletişime geçmekten çekinmeyin, iyi forumlar <3
Dostum 1 slot boş olacak menüde onun harici her taraf camla kaplı olacak. Sonra bir slotta yünle kaplı olacak. Boş olan slota kılıç yerleştirilmişse o yüne basınca menüdeki kılıca lore ekleyecek ve oyuncuya verecke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl