keremMode
emberwyn1
Dostum onu kullanıyordum zaten bana cmi a benzeyen bir rank plugini lazım yada ben kodliycam artıkYapımcısı Okx olan Rankup isimli plugini kullanabilirsin. SpigotMC üzerinden ücretli fakat github sayfasından kendin ücretsiz build edebilirsin.
keremMode
CMI rank sisteminde olan her şey Rankup'da var zaten ne gibi bir fark arıyorsun?Dostum onu kullanıyordum zaten bana cmi a benzeyen bir rank plugini lazım yada ben kodliycam artık
emberwyn1
Dostum daha kaç defa anlatıcam bilmiyorum ama gui barındıran herhangi birşey olmayacak. Rankup plugini ni biliyorum zaten istediğimi karşılasaydı bu konuyu açmazdım son 3 gün içerisindede bulamazsam konuyu kapatıp kendi pluginimi yazmaya başlıycamCMI rank sisteminde olan her şey Rankup'da var zaten ne gibi bir fark arıyorsun?
keremMode
Birincisi Rankup plugininde zaten GUI yok, İkincisi neden insanlar sana yardım etmek zorundaymış gibi tripli tripli konuşuyosun?? kaç defa anlatıcak bilmiyomuş xd ne yaparsan yap bana ne ya ahagwhghDostum daha kaç defa anlatıcam bilmiyorum ama gui barındıran herhangi birşey olmayacak. Rankup plugini ni biliyorum zaten istediğimi karşılasaydı bu konuyu açmazdım son 3 gün içerisindede bulamazsam konuyu kapatıp kendi pluginimi yazmaya başlıycam
emberwyn1
Gui olmasa konuyu açarmıyım? Ayrıca ne yaparsan yap umrumda değil.Birincisi Rankup plugininde zaten GUI yok, İkincisi neden insanlar sana yardım etmek zorundaymış gibi tripli tripli konuşuyosun?? kaç defa anlatıcak bilmiyomuş xd ne yaparsan yap bana ne ya ahagwhgh
emberwyn1
Dostum burası bir forum adamlar burda birbirlerini eziklemek için değil yardımlaşmak için bulunuyorlar laf atacaksan konuşmaBirincisi Rankup plugininde zaten GUI yok, İkincisi neden insanlar sana yardım etmek zorundaymış gibi tripli tripli konuşuyosun?? kaç defa anlatıcak bilmiyomuş xd ne yaparsan yap bana ne ya ahagwhgh
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!