Bulundu GUI siz rank plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emberwyn

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Minecraft
Emberwyn

Discord:

emberwyn1

Bana cmi daki rank sistemine benzer gui siz rank plugini istiyorum paralı parasız fark etmez plugin önerir misiniz

Son düzenleme:
Autorank pluginine göz atabilirsiniz işinizi görür sanırım.

Yapımcısı Okx olan Rankup isimli plugini kullanabilirsin. SpigotMC üzerinden ücretli fakat github sayfasından kendin ücretsiz build edebilirsin.

Yapımcısı Okx olan Rankup isimli plugini kullanabilirsin. SpigotMC üzerinden ücretli fakat github sayfasından kendin ücretsiz build edebilirsin.
Dostum onu kullanıyordum zaten bana cmi a benzeyen bir rank plugini lazım yada ben kodliycam artık

CMI rank sisteminde olan her şey Rankup'da var zaten ne gibi bir fark arıyorsun?
Dostum daha kaç defa anlatıcam bilmiyorum ama gui barındıran herhangi birşey olmayacak. Rankup plugini ni biliyorum zaten istediğimi karşılasaydı bu konuyu açmazdım son 3 gün içerisindede bulamazsam konuyu kapatıp kendi pluginimi yazmaya başlıycam

Dostum daha kaç defa anlatıcam bilmiyorum ama gui barındıran herhangi birşey olmayacak. Rankup plugini ni biliyorum zaten istediğimi karşılasaydı bu konuyu açmazdım son 3 gün içerisindede bulamazsam konuyu kapatıp kendi pluginimi yazmaya başlıycam
Birincisi Rankup plugininde zaten GUI yok, İkincisi neden insanlar sana yardım etmek zorundaymış gibi tripli tripli konuşuyosun?? kaç defa anlatıcak bilmiyomuş xd ne yaparsan yap bana ne ya ahagwhgh

Birincisi Rankup plugininde zaten GUI yok, İkincisi neden insanlar sana yardım etmek zorundaymış gibi tripli tripli konuşuyosun?? kaç defa anlatıcak bilmiyomuş xd ne yaparsan yap bana ne ya ahagwhgh
Gui olmasa konuyu açarmıyım? Ayrıca ne yaparsan yap umrumda değil.

Rankup plugininde gui olmasa zaten konuyu açmam ayrıca tripli konuşmuyorum dememe rağmen gui yok diyorsunuz

Dostum burası bir forum adamlar burda birbirlerini eziklemek için değil yardımlaşmak için bulunuyorlar laf atacaksan konuşma

Neyse ben kendi pluginimi yapıyorum konu kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl