Hangi Market eklentisini kullandığınızı yazar mısınız ?Marketteki tüm fiyatları ayarladım oyuncular marketten alışveriş yapabiliyorlar ama ellerindeki eşyaları satamıyorlar bunun permissionu varsa yardımcı olabilir misin :)
yok
Tamamdır bilgisayar yanimda degil simdi aksam deneyeceğim sende gelebilir misin sunucuya :) 19.10 gibi olur muMerhabaguishop.sellpermini vermeyi dener misiniz lütfen.
yok
guishop.use yoktu diģeri vardı deneyeceğim yarınsırasıyla bu permleri verin deneyinsonraKod:guishop.useKod:guishop.shop.*bu permleri verin sonra kendinize o permleri verdiğiniz gruba geçirin ve deneyinKod:guishop.sell
yok
Baktım en baştan bunları eklemişim ama yine de olmadı guisırasıyla bu permleri verin deneyinsonraKod:guishop.useKod:guishop.shop.*bu permleri verin sonra kendinize o permleri verdiğiniz gruba geçirin ve deneyinKod:guishop.sell
guishop.use
umut54
Op bir hesap ile eşya satışını dener misiniz belki eklentide veya yaptığınız configte bir sıkıntı vardır.Baktım en baştan bunları eklemişim ama yine de olmadı guibunu silecek miyim çünkü böyle sadece eşya alabiliyorlarKod:guishop.use
yok
Op hesapta oluyor isterseniz config dosyasini da atabilirmOp bir hesap ile eşya satışını dener misiniz belki eklentide veya yaptığınız configte bir sıkıntı vardır.
umut54
Eklentiyi kurup test edeceğim sorunun çözümü için tekrardan size dönüş sağlayacağım. Sunucunuzun taban versiyonunu söyleyebilir misiniz lütfen.Op hesapta oluyor isterseniz config dosyasini da atabilirm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!