Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben /oyuncubilgi (oyuncu) isimi yazınca o oyuncunun bilgileri çıksın istiyorum yapılabiliyormu yapılıyorsa nasıl yapıldığıyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar, İstediğinize göre birşey maalesef mevcut değildir. Fakat ona yakın kullanabileceğiniz birşey varsa oda aşağıdaki eklentidir.
Burada oyuncunun chat üzerinden bilgilerini görebilir. Etiketleme ve eşya yansıtma gibi birçok özelliği kullanabilirsiniz.
Şimdi ben /gui opentarged oyuncu_bilgi (oyuncu ) yazınca menu sorunsuz açılıyor değişken oluşturan bildiğiniz plugin varmı mesela /oyuncu bilgi (oyuncu) bu paratez içindekini değişken olarak sayıp consolda o değişkene göre komut çalıştırsa