Merhaba Skript ile yapılamaz yapılsa bile sunucu kapanırsa ya da yeniden başlatılırsa tekrar ödül alabilime gibi sorunlar ortaya çıkar bunun yerine bu plugini kullanabilirsiniz:GUI li Günlük ve Haftalık Ödül Skripti Lazım
linux_yt
Bu plugini denedim fakat /günlüködül komutu çalışmıyor yazınca konsola hata düşüyorMerhaba Skript ile yapılamaz yapılsa bile sunucu kapanırsa ya da yeniden başlatılırsa tekrar ödül alabilime gibi sorunlar ortaya çıkar bunun yerine bu plugini kullanabilirsiniz:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
o zamanBu plugini denedim fakat /günlüködül komutu çalışmıyor yazınca konsola hata düşüyor
linux_yt
bunuda kullandım ama /dailyrewerds komudunu türkçe yapamadım şimdi biraz daha araştırcam olmadı kaynak kodlarından değiştiririmo zamanbunu deneyebilirsin buda yeterli şekilde işini görürDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/dailyrewerds türkçe yapmak isterseniz aşağıdaki ufak skript işinizi görür:bunuda kullandım ama /dailyrewerds komudunu türkçe yapamadım şimdi biraz daha araştırcam olmadı kaynak kodlarından değiştiririm
command /günlüködül:
trigger:
execute player command "/rewards"
linux_yt
bu skriptide kullandım fakat oyuncular /dailyrewards danda erişebiliyolar mecbur böle kullancaz artık/dailyrewerds türkçe yapmak isterseniz aşağıdaki ufak skript işinizi görür:
Kod:command /günlüködül: trigger: execute player command "/rewards"
Çok kafaya takılacak bişey değil olsun o kadar :Dbu skriptide kullandım fakat oyuncular /dailyrewards danda erişebiliyolar mecbur böle kullancaz artık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!