Skript Paylaşımı GUI DESTEKLI STATS SKRİPT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dartux

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16

Discord:

dartux#6005

Ben Kimim?
- Yaklaşık 1.5 - 2 Senedir Minecraft Skript'i Kodlayan Birisyim. Yakşalık 6-7 Ay Önce Ufak Bir Ara Verip Skript Hayatımı Durdurmuştum. Şimdi Yeniden Başlayıp, Elimden Gelen Kadarıyla Skript Yazıp Sizlerle Paylaşmak Gibi Hedeflerim Mevcut.

Yaptiğim Skript'in Amacı Nedir?

- Yaptığım Skript Sayesinde Oyuncular Öldürme ve Ölme Sayılarını Kolay Bir Şekilde Görebilecekler. Bazı Dostlarım Şöyle Diyecek; Bir Stats İçin GUI Yapıp Lag Yaptırmaya Ne Gerek Var? Sesleri Kulağıma Geliyor. Şöylede Bir Cevap Veriyim; Sunucunun Göze Daha Hoş Gelmesi ve Oyuncuların Sunucuda Oynamasını Sağlamak İçin Böyle Birşey Yapmak İstedim Diyelim. Şimdi Geçelim Skript'i Tanıtmaya;

İstatistiklerine Bakmak İçin [/statso]:

Bu Komutu Yazdiginiz Zaman Kendi Stats'ınıza Bakabilirsiniz. Peki Başka Bir Oyuncunun Stats'ına Bakamazmıyız? Tabi ki Bakabiliriz Şimdi Ona Geçmeden Önce Alttaki Görseli İnceleyin.

3q3zmO.png

Başka Bir Oyuncunun İstatistiklerine Bakmak İçin [/statso <Nick>]:
Bu Komutu Yazdiginizda İse ARG 1 (Yani Nick Yerine Yazdığınız Oyuncu Aktif İse) Aşağıdaki Ekran Gelir ve Oyuncuya Ait İstatistikleri Görüntüleyebilirsiniz.

8d3amQ.png

Skript Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dosyayı İndirmek İsterseniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:

AYRICA:

/Statsoadmin sifirla <nick> Komutunu Kullanarak ARG 2 (Yani Nick Yerine Yazılan Oyuncunun) Öldürme ve Ölme İstatistiklerini Tamamen Sıfırlar. Başka Bir Deyineceğim Nokta İse; Oyuncu Sunucuya İlk Girdiğinde Öldürme ve Ölme Sayıları 0'a Setlenir. Yani <none> Yazısı Tamamen Kaldırılmıştır.​

Görüşürüz:

Bir Sonraki Skript Paylaşım Konumda Görüşmek Üzere. Ayrıca Skript'te Öğrenmeme Yardımcı Olan; Xero 'ya Teşekkürler. İyi Forumlar...​

Son düzenleme:
Çok güzel bir paylaşım olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.

ölme ve öldürme bence yeterli olmamış bir kaç sey daha ekliyebilirsiniz online suresi fln

Kaliteli bir paylaşım olmuş biraz sadece kalmış sadece oraya oyunda kaldığı süre vb ekliyebilirsin başarılar dilerim.

Ellerine sağlık. Bu arada mediafire ne kadar güvenilir olsada kurallar geregi virüstotal linki eklemeniz gerekmekte. İyi forumlar.

Ellerine sağlık. Bu arada mediafire ne kadar güvenilir olsada kurallar geregi virüstotal linki eklemeniz gerekmekte. İyi forumlar.
Teşekkürler. VirüsTotal'ı unutmuşum. Şimdi Ekledim.

Baya sağlıklı skript, yakında faction skriptide bekliyoruz :)

Çok kastırmaz mı serveri?

Basit Fakat Hoş Bir Paylaşım Fakat Sormak İstedigim Birşey Var
Üstüne Geldiğinizde Görünen Bir Yazı İçin Üstüne Geldiğinizde Görünen Görmek İçin Üstüme Gel Yazısı Nekadar Doğru
Ve Ayrıca Oyuncu Eğer Yanlışlıkla Felan Tıklarsa unknow comamnd Hatası Verecek
Bunun Yerine
to be unstealable kullanarak tıklayınca hem eşyanın alınmasını engellemiş hemde bir hata vermesini engellemiş olursunuz

İyi Forumlar :)​

Basit Fakat Hoş Bir Paylaşım Fakat Sormak İstedigim Birşey Var
Üstüne Geldiğinizde Görünen Bir Yazı İçin Üstüne Geldiğinizde Görünen Görmek İçin Üstüme Gel Yazısı Nekadar Doğru
Ve Ayrıca Oyuncu Eğer Yanlışlıkla Felan Tıklarsa unknow comamnd Hatası Verecek
Bunun Yerine
to be unstealable kullanarak tıklayınca hem eşyanın alınmasını engellemiş hemde bir hata vermesini engellemiş olursunuz

İyi Forumlar :)​
Öncelikle Görüşün İçin Teşekkürler. Oyuncu, Kafanın Üzerine Geldiğinde "Görmek İçin Üzerime Gel" Yerini O Anlık Öyle Yazdım. Bu Olay, Skripti Engelleyecek Birşey Göremiyorum. Belki Takıntılı İnsanlar Orada Takılıp Kalabilir :) Ayrıca; Üstüne Tıklandığı Zaman Direkt Menüyü Kapatıyor ve Herhangi Bir Mesaj veya Hata Göndermiyor. İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl