Çözüldü Gui den gui ye geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardakoko

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
merhaba arkadaşlar kolay gelsin öncelikle. skript yazıyorum ve yazmaya çalışıyorum.gui menusü yaptım.tıklayınca gui açsın istiyorum. ama yapamadım yardım eder misiniz yapabilirsem sanal market yapacağım fiyatları da ayarlayabildiğiniz
Hastebin linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

arkadaşlar ilk önce şunu söyleyim daha tam bitmedi yani yapım aşamasında nasıl yapacam onu söyleyebilir misiniz yani sayfa 2 ye geçe basınca bi gui daha açsın

dediğin gibi yaptım zaten. ilk /market sonra /market2 sonra /market3 yapacaktım ama bu işin bir sırrı var galiba çünkü çalışmıyor. gerekli bir eklenti var mı acaba ?

deniyorum 1 dk müsade
format slot 8 of player var ya işte orada sonuna /market2 sayfa2 %player% yaptım deniycem

olmadı denedim çalışmadı zaten o olsa ayarlayacaktım skript i biliyorum. daha once yapmıştım ama şimdi yapamadım

Deichor dostum skripti biliyorum ayarladım dediğin gibi o şekilde ama olmadı gerekli bir eklenti var bence. bu arada yaptığın sistemi biliyorum. incelediğim bir skriptte vardı

anlamadığım şey neden market ve market2 diye komutlar oluşturuyorsunuz ? tek komutlada yapılabilir :)

FoxClaws denedim ama olmadı onuda nasıl yapacam yardım edebilir mi biri ? uniocraft factions a benzer bir market sistemi yapmak istiyorum

tek yapman gereken arg1 i sayafaya çevirmek :D yani if arg-1 isn't set: yazıp altına kategorileri oluşturucaksın if arg 1 is "blok": if arg-2 is "sayfa" bu şekilde daha kolay olur yapıp atarsam öğrenemezsin kendin uğraşki öğrenesin benden ipucu bu kadar unutma skript deneyerek öğrenilir

FoxClaws yardımın için teşekkürler demek istediğim o değil daha önce demirci skript i yazdım ve çalışıyordu. oda aynı bunun gibiydi. şu an ne olduysa çalışmıyor.

gerekli skript addonları kurulumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl