Çözüldü Gui de Placeholders gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnesBurak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 756
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesBurak

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
EnesBurak

Discord:

EnesBurak#0001

Merhaba, ben bukkit in ve başka pluginlerin placeholders larını gui de göstermek istiyorum.
Örnek: Oyuncunun oyuna ilk girdiği tarihi gösteren "%player_first_join_date%" bu değeri gui de göstermek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım ?

Kod:
Kod:
format slot 4 of player with paper named "İsim" with lore "%player_first_join_date%" to be unstealable
"Can't understand this expression: player_first_join_date" böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kod:
    set {_dakika} to placeholder "server_time_mm"
    set {_saat} to placeholder "%%server_time_HH%%"
Bu şekilde placeholder bilgisini bir değişkene aktararak kullanabilirsin, placeholder Skript expansionı gerekiyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ersatz da gerekiyor olabilir kullanmayalı çok oldu kusura bakma
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
    set {_dakika} to placeholder "server_time_mm"
    set {_saat} to placeholder "%%server_time_HH%%"
Bu şekilde placeholder bilgisini bir değişkene aktararak kullanabilirsin, placeholder Skript expansionı gerekiyor

Ersatz da gerekiyor olabilir kullanmayalı çok oldu kusura bakma
Yazdığınız gereklilikleri kurdum fakat gene çalışmadı. Sunucu sürümüm 1.18.2 sürümden kaynaklı bir durum olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl