benjamin17
Piyasadaki çoğu kişinin bilmediği hatta bilse bile ücertini ödeyemediği hile korumaları biliyorum ancak 1.16.5 gibi sürümlerde herkes basit hile kullanır. Yani Vulcan kullansanız fazlasıyla yeter. Ha para ödüllü pvp turnuvası düzenlemeyi düşünüyorsanız veya hile koruması sizin için çok önemliyse ve ayda €50 ödemeye hazırsanız bir tane hile koruması söylerim. Çünkü dediğiniz gibi öyle güncel hile korumalarını engelleyen ve buna göre düzenli güncelleme alan hile korumaları ömürlük $20-30'luk olmaz, aylık olur ve herkes tarafından bilinmez.Merhaba, 1.16.5 sunucum için ücretli/ücretsiz güçlü bir hile koruması arıyorum. Gerçekten çoğu güncel hileyi engelleyebilecek ve düzenli güncelleme alan bir hile koruması olması gerekiyor. Bildiğiniz bir hile koruması var ise artıları ve eksileri ile anlatırsanız sevinirim.
Anladım, teşekkürler.Piyasadaki çoğu kişinin bilmediği hatta bilse bile ücertini ödeyemediği hile korumaları biliyorum ancak 1.16.5 gibi sürümlerde herkes basit hile kullanır. Yani Vulcan kullansanız fazlasıyla yeter. Ha para ödüllü pvp turnuvası düzenlemeyi düşünüyorsanız veya hile koruması sizin için çok önemliyse ve ayda €50 ödemeye hazırsanız bir tane hile koruması söylerim. Çünkü dediğiniz gibi öyle güncel hile korumalarını engelleyen ve buna göre düzenli güncelleme alan hile korumaları ömürlük $20-30'luk olmaz, aylık olur ve herkes tarafından bilinmez.
verdiği korumaların tam tersini vermişsin flight konusuna gleirsek bi anda kendimi 100 block yukarı attıp süzülebiliyorumVulcan ücretli çoğu fight hilesinde üstüne yok
Grimac ücretsiz bütün fight dışı hileleri + reach algılıyorG
Genel olarak bütün sunucu sahipleri vulcan+grimac kullanmakta

benjamin17
Flight diyorsunuz hocam siz ben fight diyorumverdiği korumaların tam tersini vermişsin flight konusuna gleirsek bi anda kendimi 100 block yukarı attıp süzülebiliyorum
grimac flight konusunda gayet iyi bir anticheat biraz yanlış yazmışsın
yanlış okumuşum sorun yok ama vulcan yine fight kıskında iyi değilFlight diyorsunuz hocam siz ben fight diyorum
Flight= uçuş
Fight= dövüş

benjamin17
Düzgün bir config ayarı ile engellemediği hile sayısı çok az.yanlış okumuşum sorun yok ama vulcan yine fight kıskında iyi değil
dostum config dediğin şey şöyle birşey eğer hile koruması bazı olayları kontrol edemiyorsa ayarladığın configin ne anlamı var flag düşmüyorsa hile config işi yalanDüzgün bir config ayarı ile engellemediği hile sayısı çok az.
Test edildi.
Başka hile koruması olarak aac veya Matrix hile korumaları da var

benjamin17
Hocam figth konusunda iyi değil demişsiniz de ben kullanıp görmesem gerçekten iyi olduğuna inanmam ama test edildi budostum config dediğin şey şöyle birşey eğer hile koruması bazı olayları kontrol edemiyorsa ayarladığın configin ne anlamı var flag düşmüyorsa hile config işi yalan
son mesajımı yazıcak uzatmak istmeiyorum demek ki kullandığın hileler kalitesiz bilgin olsun Nursultan yada Stitch Client çok rahat bypasslıyor vulcan en berbat anticheatlerden biridir kesinlikle uzak durulmalı inana bana fazla tecrübem var.Hocam figth konusunda iyi değil demişsiniz de ben kullanıp görmesem gerçekten iyi olduğuna inanmam ama test edildi bu

benjamin17
Hocam hangi hile korumasını önerirsiniz o zaman ?son mesajımı yazıcak uzatmak istmeiyorum demek ki kullandığın hileler kalitesiz bilgin olsun Nursultan yada Stitch Client çok rahat bypasslıyor vulcan en berbat anticheatlerden biridir kesinlikle uzak durulmalı inana bana fazla tecrübem var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!