SAKLIOYUNCU
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 64
- Minecraft
- SAKLI
Discord:
SAKLI#1234
SAKLI#1234
30 saat :D red dead redemption 2 ücretsiz yaparsa efsane.Eğer oyunu Steam'de 7 Gün içinde, 2 Saati geçmemiş bir şekilde oynamış isen iade edebilirsin.
SAKLI#1234
RDR2 Ücretsiz olması İmkansız :D30 saat :D red dead redemption 2 ücretsiz yaparsa efsane.
Bilmiyorum epic games'de gizemli oyun 2 var acaba hangi oyun.RDR2 Ücretsiz olması İmkansız :D
SAKLI#1234
Watch Dogs olabilir belki ama RDR2 olması çok zor :D
Watch dogs saten bedava yapmışlardı.Watch Dogs olabilir belki ama RDR2 olması çok zor :D
İki şirket açısından düşünürsek çok iyi iş yaptılar. GTA V daha fazla oyuncuya hitap edecek, Epic Games ise kullanım rekoru kıracak (Şu an zaten kırıyor sanırım. Böyle bir şeye hazırlıklı olsalardı çökmezdi ...) . Daha önce para verip alan oyuncular için bu kötü bir durum ama olmak zorunda değil. Bence daha önceden para ile almış olan kullanıcıların bir ayrıcalığı olmalı. Minecraft'ta VIP gibi. Yani ücretsiz alan biri ile o kadar para vermiş olan biri aynı olmamalı. CS:GO gibi Seçkin Hesap rozeti gibi bir şey eklenebilir.
Burak#7050
Merak eden arkadaşlar için ücretsiz oyun takvimi bu :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ahmet Bey#0960
Crypton#0161
ben indirdim gerçekmişBen gerçek olduğunu pek düşünmüyorum, gerçekse steam girik iade etiricem 6 gün oldu daha alalı.
Bende indirdim bende önceden steamda gta 5 vardı satıcam epicgamesdeki 1 2 ay sonra.ben indirdim gerçekmiş
SAKLI#1234
Eminim ki Rockstar Games hileler için önlem alacaktır.Gta V ücretsiz olması çok kötü oldu bence artık klavye veletleri daha çok artacak ve daha çok hileler olacak :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!